Ο Σάκης Κατσούλης δεν πήρε είδηση το “Κίνημα της Πετσέτας” – Το “όλοι εδώ” και οι αντιδράσεις

Ο Σάκης Κατσούλης δεν πήρε είδηση το “Κίνημα της Πετσέτας” – Το “όλοι εδώ” και οι αντιδράσεις
Ο Σάκης Κατσούλης Instagram @sakiskats

Την ώρα που ομπρέλες, ξαπλώστρες και τραπεζοκαθίσματα "ξηλώνονται" σε παραλίες σε όλη την Ελλάδα ο νικητής του Survivor All Star απολαμβάνει το μπάνιο του σε beach bar στη Χαλκιδική που "στέλνει περίπατο" τον κανόνα των 5μ.

Και ενώ το “Κίνημα της Πετσέτας” προελαύνει και ολοένα και περισσότερες παραλίες “απελευθερώνονται”, πολλοί ιδιοκτήτες beach bar σε όλη την Ελλάδα δεν λένε να συμμορφωθούν και οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με ομπρέλες, ξαπλώστρες και τραπεζοκαθίσματα ακόμα και μέσα στο νερό προκαλούν αίσθηση.

Το μπάνιο του σε μία τέτοια παραλία απόλαυσε με την παρέα του και ο νικητής του Survivor All Star, Σάκης Κατσούλης ξεσηκώνοντας σφοδρές αντιδράσεις.

Ο ίδιος βρέθηκε στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής μαζί με τη σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη και φίλους και μέσω του λογαριασμού του στο Instagram έδειχνε περιχαρής τις αδιανόητες εικόνες που επικρατουν στο συγκεκριμένο beach bar, όπου οι ξαπλώστρες βρίσκονται κυριολεκτικά μέσα στο νερό, αγνοώντας επιδεικτικά τον κανόνα των 5μ.

Δεν δίστασε μάλιστα να απευθύνει και… κάλεσμα γράφοντας “όλοι εδώ“.

Η ανάρτησή του έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους και πολλοί χρήστες του Διαδικτύου τη σχολίασαν αρνητικά, την ώρα που σε νησιά όπως η Πάρος, η Νάξος και η Κρήτη, ομπρέλες και ξαπλώστρες απομακρύνονται, δίνοντας ξανά στις παραλίες τη χαμένη τους αίγλη.

Δείτε την ανάρτησή του

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα