Ο χάκερ που εξόργισε τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Ο χάκερ που εξόργισε τον Γιάννη Παπαμιχαήλ
O Γιάννης Παπαμιχαήλ Facebook

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ καθώς κάποιος εδώ και πέντε μήνες τον χακάρει αρπάζοντάς του μάλιστα και χρήματα. "Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο", έγραψε.

Εκτός εαυτού φαίνεται να βγήκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ καθώς, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος σε ανάρτηση στο Facebook, κάποιος εδώ και πέντε μήνες του χακάρει συνεχώς τις ηλεκτρονικές του συσκευές και ελέγχει λογαριασμούς, e-mails και social media.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ προχώρησε σε μία οργισμένη ανάρτηση στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά πως “η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο”.

Η δημόσια ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ:

Αυτός που μου χακάρει το ρουτερ, τα laptops μου και τα κινητά μου τηλέφωνα επί 5 μήνες ,συνεχίζει μαζί με κάποιους φίλους του hackers, να μου διαλύει τα πάντα, ελέγχει όλους τους email λογαριασμούς μου, όλα τα social media μου, καθώς και χρεώνει debit κάρτες και τους λογαριασμούς μου στην COSMOTE.

Και έχει και το θράσος να με απειλεί , ότι θα μου κάνει μήνυση , εάν πω ΔΗΜΟΣΙΑ το όνομα του.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο . Προφανώς και θα κάνω κάτι άμεσα, και ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 4 με 5 χρόνια, να τον / τους τσακίσω στα δικαστήρια. Έλεος πια με αυτόν τον πανιβλακα, και τα φιλαράκια του. Ξέρω ποιοι είναι, τα υπόλοιπα λίαν συντόμως …

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα