Πέπη Τσεσμελή για τη σύλληψή της σε οίκο ανοχής: Είδα τον ρατσισμό για αυτές τις γυναίκες

Πέπη Τσεσμελή για τη σύλληψή της σε οίκο ανοχής: Είδα τον ρατσισμό για αυτές τις γυναίκες

"Ήταν ένα μάθημα ζωής για μένα. Είδα ποιοι ήταν πραγματικοί μου φίλοι και ποιοι όχι. Στεναχωριέμαι που είχα στεναχωρήσει την οικογένειά μου", είπε μεταξύ άλλων η Πέπη Τσεσμελή. Το βιβλίο μαγειρικής που κυκλοφόρησε με ιστορίες από μπουζούκια.

Η Πέπη Τσεσμελή μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πόσο στεναχωρημένη ήταν με την σύλληψή της επειδή στεναχώρησε την οικογένειά της, αλλά και πως βίωσε την υποκρισία των ανθρώπων όταν τελείωσε η περιπέτειά της.

Η ειλικρινής της εξομολόγηση:

“Τότε ήμουν πολύ στεναχωρημένη με όλο αυτό, πιο πολύ με πείραξε που στεναχωρήθηκε η οικογένειά μου. Βέβαια, με γνωρίζουν και ήξεραν την περίπτωση και για ποιο λόγο έγιναν όλα αυτά. Στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ, αλλά το ξεπέρασαν γιατί γνωρίζουν το παιδί τους.

Η αλήθεια είναι ότι αν κοιτάξω τώρα και κάνω μια απογραφή, ήταν μια εμπειρία εκπληκτική στη ζωή μου. Διότι με έκαναν και αναθεώρησα και είδα, έφαγα ένα μεγάλο “χαστούκι” και είδα τον ρατσισμό που υπάρχει σε αυτές τις γυναίκες. Είδα πόσο λίγοι και ανόητοι είμαστε διότι ο ένας με τον άλλον αντί να τον σπρώξουμε στα χειρότερα, πρέπει να δώσουμε ένα χέρι να βοηθάμε. Είδα την υποκρισία που υπάρχει γενικά. Είδα τους συγγενείς, είδα ποιοι φίλοι είναι πραγματικοί, τους είδα όλους”, είπε, μεταξύ άλλων, η Πέπη Τσεσμελή.

Είπε δε ότι ο νυν σύντροφός της δεν ενδιαφέρεται για το παρελθόν της. Η ίδια έχει κυκλοφορήσει και βιβλίο για τη μαγειρική με ιστορίες από… μπουζούκια.

Στο παρακάτω βίντεο και το πλούσιο βιογραφικό της, που περιλαμβάνει σπουδές στη γαλλική φιλολογία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα