Pink: Αποστόμωσε hater που της είπε ότι γέρασε

Διαβάζεται σε 2'
Pink
Pink Chris Pizzello/AP Photo

Η διάσημη τραγουδίστρια Pink πήρε λίγο χρόνο για να απαντήσει σε ένα κακόβουλο και αρνητικό σχόλιο για την ηλικία της στο Twitter και η απάντησή της είναι αποστομωτική.

Αν και δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε συχνά διάσημους σταρ και εκπροσώπους της βιομηχανίας του θεάματος να απαντούν σε τρολ του Διαδικτύου και στα αρνητικά τους σχόλια, η Pink όχι μόνο μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει, αλλά η απάντησή της έκλεισε πολλά στόματα.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανταπάντησε σε ένα σχόλιο που δέχθηκε στο X (πρώην Twitter) την Τρίτη ότι “γέρασε”, με αφορμή την ανακοίνωση ότι προσθέτει περισσότερες ημερομηνίες στην περιοδεία της Summer Carnival 2024.

Η βραβευμένη με Grammy Pink εξήγησε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και ότι μεγαλώνει με χάρη, δεν κατάφερε όμως να κρύψει στα λόγια της το εκρηκτικό της ταπεραμέντο, διασκεδάζοντας που μόνο και μόνο με την ύπαρξή της καταφέρνει να εκνευρίζει αγνώστους.

“Ναι, παρόλο που δεν αισθάνομαι μεγάλη και εξακολουθώ να φοράω κορμάκι στη δουλειά, το να μεγαλώνω με κάνει να νιώθω ευγνώμων κάθε μέρα. Τι ευλογία να έχεις ζωή, χρόνια… Το να είσαι τόσο δυνατός, το να μπορείς να τσαντίζεις αγνώστους μόνο και μόνο με την ύπαρξή σου. Γαμώτο, ναι, 44 φορές!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Pink:

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Pink πέφτει θύμα διαδικτυακού μίσους, αφού όπως αναφέρει το Page Six, πρόσφατα χρήστης του Διαδικτύου δημοσίευσε μια φωτογραφία της Έντι Ίζαρντ με αφορμή τα γενέθλιά της τον Σεπτέμβριο.

Σας ευχαριστώ πολύ. Μόλις έδειξα στη 12χρονη κόρη μου την ανάρτησή σας. Της εξήγησα ότι δεν σας έχω συναντήσει ποτέ, δεν σας γνωρίζω και δεν έχω ιδέα γιατί μοιράζετε μίσος. Ήταν ένα καλό μάθημα άγνοιας. Σας ευχαριστώ. Εξακολουθώ να μη σε ξέρω. Συγχαρητήρια. Δεν είσαι κανένας.

ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – τι χαμένη ευκαιρία εδώ. Υπάρχουν τόσες πολλές φωτογραφίες που θα μπορούσες να είχες διαλέξει που στην πραγματικότητα είμαι εγώ και που ήταν χειρότερες από αυτή τη φωτογραφία. Τουλάχιστον να είσαι δημιουργικός την επόμενη φορά”, είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα