Σακίρα: Το νέο “hate song” για τον Πικέ και το μαύρο άλογο – “Καρφιά” για την απλήρωτη νταντά

Διαβάζεται σε 2'
Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ
Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ Manu Fernandez/AP Photo

Δεν λέει να μπει τέλος στην κόντρα ανάμεσα σε Σακίρα και Πικέ, με τη γνωστή τραγουδίστρια να πετάει “σπόντες” για την απλήρωτη νταντά στο νέο της τραγούδι.

Μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας, η Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με την τραγουδίστρια να κατηγορεί τον αθλητή για απιστία.

Το θορυβώδες διαζύγιο έγινε πρώτη είδηση παγκοσμίως, καθώς αποκαλύφθηκαν τα “μυστικά” του ζευγαριού κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, αλλά και μετά τον χωρισμό τους.

Όπως όλα δείχνουν, η διάσημη καλλιτέχνιδα δείχνει απρόθυμη να σταματήσει να κυκλοφορεί τραγούδια που αναφέρονται στον Πικέ και στα όσα πέρασε εξαιτίας του. Παρά το γεγονός ότι πολλοί από τους θαυμαστές της, την έχουν χαρακτηρίσει γραφική, η Κολομβιανή σταρ αδιαφορεί και συνεχίζει ακάθεκτη.

Σε νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε, το «El Jefe», με το συγκρότημα Fuerza Regida, η Σακίρα αφηγείται την ιστορία ενός άνδρα της εργατικής τάξης που προσπαθεί να ξεφύγει από την μικρή πόλη που ζει και να γίνει ένα «ικανό αφεντικό».

Το βίντεο που γυρίστηκε στο Μαϊάμι, όπου ζει πλέον η Σακίρα, δείχνει τον τραγουδιστή να εκτελεί εργασίες σε ένα περιβάλλον εργοστασίου. Παράλληλα, η τραγουδίστρια κάνει βόλτες με ένα μαύρο φόρεμα και μπότες μέχρι το γόνατο, ενώ ιππεύει ένα μαύρο άλογο.

Στο τέλος του κομματιού, η Σακίρα τραγουδά: «Αυτό το τραγούδι είναι για σένα, αφού δεν πήρες αποζημίωση. Άλλο ένα φτύσιμο, όπως πάντα».

Αυτή είναι μια αναφορά στη νταντά των παιδιών της Σακίρα με τον Πικέ. Όπως έχει γραφτεί στα social media αλλά και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι φήμες θέλουν τον ποδοσφαιριστή να έχει απολύσει την γυναίκα που πρόσεχε τα δύο παιδιά, έπειδή ήταν αυτή που αποκάλυψε τις απιστίες του Πικέ στη Σακίρα. Μάλιστα, ο ίδιος ήταν τόσο εκνευρισμένος μαζί της, που αρνήθηκε να της πληρώσει αποζημίωση.

Η νταντά των παιδιών της Σακίρα και του Πικέ, εμφανίζεται στο βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας.

Το νέο τραγούδι της Σακίρα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα