Στέλλα Γεωργιάδου: Η άγνωστη συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο για το πιο γνωστό της τραγούδι

Διαβάζεται σε 2'
Στέλλα Γεωργιάδου
Στέλλα Γεωργιάδου glomex

Για τη συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο μίλησε η τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου και μάς ταξίδεψε πίσω στα 90’s.

Στο πλατό του “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/03) η Στέλλα Γεωργιάδου, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την απόφασή της να φύγει από την Ελλάδα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Κύπρο το 2011, για το πτυχίο στην Ελληνική Φιλολογία στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου που απέκτησε πριν από τρία μόλις χρόνια, αλλά και τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο που λίγοι μέχρι σήμερα γνώριζαν.

Όπως είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Γιώργος Λάνθιμος πριν γίνει παγκοσμίως γνωστός, είχε σκηνοθετήσει το video clip του τραγουδιού “Τώρα μου μιλάει” το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία στα 90’s, τότε όμως δεν υπέγραφε με το όνομά του, αλλά με αριθμούς.

“Καμιά φορά λέω ότι είμαι και λίγο γουρλού και το χρησιμοποιώ ως παράδειγμα, γιατί πολλοί άνθρωποι που ξεκίνησαν, έκαναν τις πρώτες τους δουλειές με μένα, μετά πήγαν πάρα πολύ καλά και έχω να το λέω”, είπε αρχικά η τραγουδίστρια και θυμήθηκε στιγμές της συνεργασίας τους.

“Θυμάμαι ότι ήταν από τα βιντεοκλίπ που πήγα εκεί και έγιναν τα πράγματα πάρα πολύ γρήγορα, δηλαδή χωρίς καμία ταλαιπωρία, με ένα πολύ απλό background, ήταν green box και δεν ήξερα τι αποτέλεσμα θα βγει. Κάναμε τα γυρίσματα, όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά έβγαλε ένα βιντεοκλίπ το οποίο έχει τη δροσιά, τη χαρά και όλο αυτό που ακόμα και σήμερα φαίνεται πάρα πολύ φρέσκο”, είπε η Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία πρόσθεσε πως έκτοτε δεν έχουν επικοινωνήσει ξανά.

Για του λόγου το αληθές, στα credits του video clip του τραγουδιού δεν υπάρχει το όνομα του Γιώργου Λάνθιμου, αλλά η λέξη “δύο” δίπλα από τη σκηνοθεσία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα