Survivor – Ηλίας Μπόγδανος: Η πρώτη ανάρτηση και το φιλί της συντρόφου του

Survivor – Ηλίας Μπόγδανος: Η πρώτη ανάρτηση και το φιλί της συντρόφου του
Ηλίας Μπόγδανος και Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου Instagram / @iliasbogdanos

Ο Ηλίας Μπόγδανος επέστρεψε στην πραγματική ζωή μετά το Survivor 4, αλλά και στα social media. Οι πρώτες του αναρτήσεις στο Instagram.

Μπορεί να μην κέρδισε τον τίτλο του νικητή του Survivor 4 και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, ωστόσο, ο Ηλίας Μπόγδανος κατέκτησε τις καρδιές και την αγάπη του κόσμου.

Άλλωστε, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας (05/07), η διαφορά των ψήφων του κοινού ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Σάκη Κατσούλη που κέρδισε, ήταν μόλις 1%.

Φυσικά και ο ίδιος πήρε ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό, αφού είχε κάνει μια επικερδή συμφωνία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί προτού μπει στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει φεύγοντας πάνω από 84.000 ευρώ.

Ο φιναλίστ του Survivor 4 επέστρεψε στο σπίτι του μετά την τελευταία βραδιά του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και εκεί τον περίμεναν οι φίλοι του και τα αγαπημένα του πρόσωπα, που τον υποδέχτηκαν θερμά.

Ο Ηλίας Μπόγδανος επέστρεψε και στα social media, καθώς προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία πηδάει στον αέρα κρατώντας μια καρτέλα που γράφει “Amigos Para Siempre”.

“Δεν μπορώ να το περιγράψω, όσες φορές και να το πω δεν φτάνουν. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Αυτό που βιώνω είναι μαγικό, τόση αγάπη είναι αδιανόητη και είναι το δικό μου έπαθλο. Η αγάπη μένει, αυτό να θυμάστε! Τα καλύτερα έρχονται”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Μάλιστα, προηγουμένως ο Λιάκος – όπως τον φώναζαν αρκετοί στο Survivor 4 – δημοσίευσε διάφορα stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την επιστροφή του στην πραγματική ζωή.

Ανάμεσα σ’ αυτά ήταν κι ένα βίντεο με την σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, στο οποίο τραγουδούν γεμάτοι χαρά μέσα στο αμάξι, ενώ εκείνη σκύβει και τον φιλά γλυκά στον λαιμό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα