Survivor: “Χρυσάφι” από τον Ατζούν στα πόδια του Σάκη και της Μαριαλένας

Survivor: “Χρυσάφι” από τον Ατζούν στα πόδια του Σάκη και της Μαριαλένας
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης glomex

Αυτό είναι το "χρυσό" συμβόλαιο που έχει προσφέρει ο Τούρκος παραγωγός στο πολυσυζητημένο ζευγάρι του reality επιβίωσης για να τους κρατήσει στην Acun Medya.

Στο πολυσυζητημένο ζευγάρι παικτών, του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη φαίνεται πως θέλει να επενδύσει ο Acun Ilicali, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, προσφέροντάς τους ένα χρυσό συμβόλαιο για να παραμείνουν στην Acun Medya.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του «Πρωινού», Αλέξης Μίχας, ο Acun Ilicali έχει προσφέρει ένα “δώρο” στο ζευγάρι, που δεν είναι άλλο από μια τηλεοπτική συνεργασία για να συνεχιστεί η συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν. «Η παραγωγή τους προσέγγισε, τους πρότεινε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, με πολλά μηδενικά, για να έχουν συνεργασία με την Acun Medya και μετά το παιχνίδι. Η πρώτη κρούση έγινε ήδη ενώ είναι μέσα στο παιχνίδι και οι δυο ανανέωσαν το ραντεβού για την Αθήνα μετά τον μεγάλο τελικό» ανέφερε ο δημοσιογράφος, ξεκαθαρίζοντας πως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το εάν πρόκειται για κοινό συμβόλαιο ή όχι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα