Θάνος Τοκάκης: Έπαιζε ντραμς σε γνωστό συγκρότημα και δεν το γνώριζε κανείς

Διαβάζεται σε 2'
Θάνος Τοκάκης
Θάνος Τοκάκης glomex

Ο Θάνος Τοκάκης έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη σειρά “Πενήντα – Πενήντα”. Όμως πριν γίνει ηθοποιός έπαιζε ντραμς σε γνωστό μουσικό συγκρότημα.

Ο Θάνος Τοκάκης βρέθηκε καλεσμένος στο “Πρωίαν σε είδον” το πρωί της Τρίτης (05/03) και ο γνωστός ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στην καριέρα του αλλά και στα χρόνια πριν συστηθεί για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Θάνος Τοκάκης έγινε ευρέως γνωστός υποδυόμενος τον ρόλο του “Αχιλλέα“, συζύγου της “Ναταλίας”, κόρης του Νικηφόρου Ζορμπά (Πέτρος Φιλιππίδης) στην κωμική σειρά του MEGA, “Πενήντα – Πενήντα”.

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε πως ο ηθοποιός πριν ξεκινήσει την καριέρα του στην υποκριτική, έπαιζε ντραμς σε συγκρότημα, κάτι που φυσικά έσπευσε να επιβεβαιώσει και ο ίδιος.

Ξεκίνησα 20 χρονών περίπου με τους Lost Bodies. Υπάρχει αυτό το συγκρότημα, παίζει ακόμα και είναι πολύ γνωστό στην underground, post punk σκηνή”, είπε αρχικά ο ηθοποιός, ο οποίος φάνηκε να έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο.

Ήταν από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής μου και πάρα πάρα πολύ ωραία εμπειρία η συναυλία. Τελείως διαφορετική από το θέατρο. Εγώ ήμουν μέλος των live της live μπάντας, δεν ήμουν μέλος του συγκροτήματος και είχαμε κοινό που μας ακολουθούσε. Είχαμε κάνει συναυλίες στην Κρήτη, στη Μακεδονία, παίζαμε συνέχεια”, είπε.

Ο Θάνος Τοκάκης εξήγησε πως ο λόγος που σταμάτησε ήταν το ότι μπήκε στη Δραματική σχολή, αφού όπως εξήγησε, δεν είναι εύκολο να συνδυαστούν και τα δύο, μιας και θέλει ιδιαίτερη αφοσίωση.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα