Τουμασάτου: “Είχα φάει πολύ ξύλο, με παράτησε αιμόφυρτη και λιπόθυμη”

Διαβάζεται σε 2'
Η Μαριάννα Τουμασάτου
Η Μαριάννα Τουμασάτου Glomex

H ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου περιέγραψε ένα περιστατικό βίας, όταν της επιτέθηκε άγνωστος μέσα στο αυτοκίνητό της και την άφησε λιπόθυμη.

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με ένα βίαιο περιστατικό που είχε βιώσει στο παρελθόν προχώρησε η ηθοποιός, Μαριάννα Τουμασάτου.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” και περιέγραψε μια άγρια επίθεση που είχε δεχθεί από άγνωστο, η οποία άφησε άφωνους τους παρουσιαστές.

“Δεν είναι ότι έχω ελαττώσει κάτι στις πορείες και τα λοιπά. Απλά δεν πλακώνομαι στο ξύλο πια. Κατέβαινα από το αυτοκίνητο και… Το έχω πει και σε μία συνέντευξη, είχα φάει πάρα πολύ ξύλο, είχα πάει στο νοσοκομείο με διάσειση. Με χτύπησαν πολύ άσχημα και από τότε αποφεύγω τους πολλούς καβγάδες”, είπε αρχικά η ηθοποιός.

Έμεινα λιπόθυμη. Πήγα μετά στην αστυνομία και έκανα μήνυση κατά αγνώστου. Έγινε σε έναν χωματόδρομο η φασαρία. Το έμαθα μετά, γιατί δεν τη θυμάμαι την κοπέλα. Ανέβηκε η κοπέλα με ένα μηχανάκι, είδε το περιστατικό, κατέβηκε στον κεντρικό δρόμο και έφερε βοήθεια», περιέγραψε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Προφανώς αυτός κατάλαβε ότι η κοπέλα πηγαίνει να φέρει βοήθεια και έφυγε. Αλλά με άφησε αιμόφυρτη και χωρίς αισθήσεις μέσα στο αυτοκίνητο πεταμένη. Δεν έγινε δικαστήριο, πού να βρεθεί αυτός τώρα; Πρέπει να ήταν υπό την επήρεια. Όχι ότι αυτό τον δικαιολογεί, απλά το λέω“, κατέληξε στην αφήγησή της η Μαριάννα Τουμασάτου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα