Τζένη Καζάκου: Η συγκίνηση για τον παππού της, Κώστα Καζάκο – “Μου είχε δώσει μία συμβουλή”

Τζένη Καζάκου: Η συγκίνηση για τον παππού της, Κώστα Καζάκο – “Μου είχε δώσει μία συμβουλή”
Η Τζένη Καζάκου PAPADAKISPRESS

Η Τζένη Καζάκου μίλησε για τον αείμνηστο παππού της, Κώστα Καζάκο, αλλά και για τη δυσκολία να φέρει ένα τόσο "βαρύ" επίθετο.

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Τζένη Καζάκου, σε ένα διάλλειμα από το γύρισμά της για τη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών».

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της, για τον παππού της, αείμνηστο Κώστα Καζάκο, αλλά και για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να “κουβαλάει” ένα τόσο “βαρύ” επίθετο.

Για τον ρόλο της στη σειρά που πρωταγωνιστεί, η ίδια είπε: «Προς το παρόν βλέπουμε ένα κορίτσι γλυκό, λιγομίλητο, αθώο. Θα αλλάξει η Γεωργία. Θα ωριμάσει και θα της συμβούν πολλά πράγματα που θα την βάλουν σ’ αυτή τη διαδικασία. Θα ωριμάσει λίγο βίαια, θα γίνουν πολλά».

Στη συνέχεια, για τον θάνατο του παππού της και το γεγονός ότι έπρεπε να είναι στο γύρισμα, η Τζένη Καζάκου τόνισε: «Είναι η δουλειά μου. Είναι δύσκολο στη διαχείριση, αλλά είναι ένα πράγμα που εγώ ήμουν προετοιμασμένη, ήμουν ενημερωμένη ότι μπορεί να το αντιμετωπίσω. Η συγκεκριμένη δουλειά δεν έχει “δεν μπορώ, παίρνω άδεια”. Ο παππούς μου ήταν και δάσκαλός μου στη δραματική σχολή. Η συμβουλή που μου είχε δώσει ήταν να ακούω την ψυχή μου και ότι αυτό το επάγγελμα χρειάζεται ενσυναίσθηση».

Τέλος, σχετικά με το πόσο τη βοήθησε το “βαρύ” επίθετο που φέρει, η ίδια ξεκαθάρισε: «Με κάστινγκ πήρα τους ρόλους μου ως τώρα. Είναι η διαδικασία που περνάμε όλοι… Είναι πολύ λογικό να πιστεύει ο κόσμος ότι λόγω των γονιών μου να παίρνω εύκολα τις δουλειές, δεν το βλέπω αρνητικά.. Αν εγώ δεν είμαι καλή, δεν συμφέρω, γιατί θα πέσει το επίπεδο της δουλειάς, η ποιότητα… Είχα προτάσεις πολλές, αλλά εγώ επέλεξα τον “Παράδεισο”».

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε η ηθοποιός:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα