Τζένη Θεωνά: Η δυσκολία της στο “Κάνε ότι κοιμάσαι”- “Ήταν μια γραμμή στον πίνακα και δεν μπορούσα”

Τζένη Θεωνά: Η δυσκολία της στο “Κάνε ότι κοιμάσαι”- “Ήταν μια γραμμή στον πίνακα και δεν μπορούσα”
Caption / ΕΡΤ

"Έχω περάσει το δικό μου προσωπικό αυτομαστίγωμα. Η φωνή μέσα στο κεφάλι μου μού έλεγε: 'δεν είσαι καλή'" αποκάλυψε η Τζένη Θεωνά.

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ ήταν τη Δευτέρα (18/9) η Τζένη Θεωνά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα τελευταία της επαγγελματικά βήματα καθώς και για την προσωπική της ζωή και τη σχέση με τον γιο της και τον εαυτό της.

Ειδικότερα, σχετικά με τη συμμετοχή της στον β’ κύκλο της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι», φάνηκε ενθουσιασμένη. «Δεν μπορώ να περιγράψω την αγωνία μου ξεκινώντας. Είχα αδιανόητο άγχος και στρες. Ήταν πολύ μεγάλη αλλαγή από το προηγούμενο πρότζεκτ, να βρω έναν νέο χαράκτηρα, έναν νέο κώδικα», είπε χαρακτηριστικά. Σχετικά με το τι πρέπει να περιμένει το κοινό στα επόμενα επεισόδια είπε: «Υπάρχει φοβερή εξέλιξη και συνεχείς ανατροπές οπότε μην προσπαθείτε να μαντέψετε (τι θα γίνει), δείτε το. Ό,τι κι αν σκέφτεστε είναι λάθος.

Τέλος αποκάλυψε τι τη δυσκόλεψε περισσότερο στον ρόλο της καθηγήτριας μαθηματικών που υποδύεται: «Πόσο δυσκολεύτηκα να μάθω μια συνάρτηση Χριστέ μου. Δεν πειράζει. Μπορώ να μάθω δέκα σκηνές στο λεπτό. Μια συνάρτηση – πραγματικά εξηγήστε μου τι λέω, δεν καταλάβαινα μια γραμμή στον πίνακα. Δεν μπορούσα» είπε.

Σχετικά με τον χαρακτήρα της και την επιτυχία που έχει γνωρίσει στη δουλειά της, δήλωσε: «Δεν είμαι φιλόδοξη, αλλά μεγαλώνοντας ή επειδή καταπιέστηκα ή επειδή είναι ο χαρακτήρας μου, είμαι πιο ταπεινή, πιο ήρεμη. Δεν έχω καμία ψευδαίσθηση θριάμβου ή ότι θα αριστεύσω και θα βγω πρώτη πρώτων. Ή ότι θα καταχειροκροτηθώ και θα βγω στο Χόλιγουντ. Δεν γίνεται και σε αυτή τη δουλειά δεν υπάρχει μια γραμμική σχέση δουλειάς-απόδοσης. (…) Έχω περάσει πολλά χρόνια το εσωτερικό μου αυτομαστίγωμα κι έχω επιβιώσει. Η φωνή μέσα στο κεφάλι  μου μού έλεγε “δεν είσαι καλή”. Κι όταν δεν μιλάει για τη δουλειά, βρίσκει άλλα πεδία να στηλιτεύσει.»

Σήμερα «νιώθω ότι είμαι σε καλό σημείο, νιώθω πολύ καλά για πολλά πράγματα σε αντίθεση με δύο χρόνια πριν, που ήταν ο Αρίωνας μικρός, που είχαν γίνει πολλές αλλαγές κι είχα ζοριστεί πολύ. (…) Τώρα όμως έχω βρει μια ισορροπία. Πλέον, επιβραβεύω τον εαυτό μου και νιώθω πιο έτοιμη και πιο ώριμη κι ήσυχη από ποτέ. Μεγαλώνω, ωριμάζω και βλέπω αποτέλεσμα πολύ και στη σχέση μου με το παιδί που είναι πολύ σημαντική για εμένα. Κι όσο είναι ήρεμος και χαρούμενος και τον νιώθω υγιή ψυχικά, είμαι πολύ ευτυχισμένη».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα