Βασίλης Μπισμπίκης: Χαζεύει τη Βανδή επί σκηνής και γίνεται viral

Διαβάζεται σε 2'
vandi
Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης TikTok

Υπνωτισμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης βλέποντας τη Δέσποινα Βανδή να τραγουδάει “Ya Habibi” και η αντίδρασή του κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μετά τα παθιασμένα φιλιά που αντάλλαζε πέρυσι με τη Δέσποινα Βανδή επί σκηνής, ο Βασίλης Μπισμπίκης… επέστρεψε στο πλευρό της συντρόφου του, η οποία έχει ξεκινήσει τις ζωντανές εμφανίσεις στη νυχτερινή Αθήνα.

Ο γνωστός ηθοποιός επισκέφθηκε την αγαπημένη του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη και δεν πέρασε απαρατήρητος από τους θαμώνες του μαγαζιού, οι οποίοι τον βιντεοσκόπησαν όσο εκείνος παρακολουθούσε τη σύντροφό του επί σκηνής.

Εκείνη τη στιγμή η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε και χόρευε υπό τους ήχους του νέου της τραγουδιού “Ya Habibi” και εκείνος την παρακολουθούσε εκστασιασμένος και σχεδόν υπνωτισμένος, που σύμφωνα με τους χρήστες του TikTok… είχε ξεχάσει ότι δεν κρατούσε κάτι στο χέρι του.

Για την ακρίβεια, ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται να κρατάει στο ένα χέρι το ποτό του, ενώ στο άλλο με μία πρώτη ματιά φαίνεται να μην κρατάει απολύτως τίποτα, με τους πιο παρατηρητικούς να σχολιάζουν πως κρατάει ένα σφηνάκι.

Φυσικά, τα σχόλια έπεσαν βροχή, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται τι κρατάει στο χέρι του, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για τον έρωτα της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό, με έναν χρήστη να εύχεται σε όλους “να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Μπισμπίκης τη Δέσποινα“.

Δείτε το βίντεο με τον Βασίλη Μπισμπίκη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα