Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Έκπληξη με τούρτα επί σκηνής από την Ελένη Ράντου – Το φιλί τους

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Έκπληξη με τούρτα επί σκηνής από την Ελένη Ράντου – Το φιλί τους
Printscreen Video Instagram / @eleni_rantou

Η έκπληξη της Ελένης Ράντου στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου για τα γενέθλιά του. Ανέβηκε στη σκηνή την ώρα της συναυλίας, κρατώντας μία τούρτα. Το ζευγάρι έδωσε φιλί στο στόμα και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Γενέθλια είχε χθες, 21 Ιουνίου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος αυτή την περίοδο πραγματοποιεί την καλοκαιρινή περιοδεία του για τα 50 χρόνια της παρουσίας του στη δισκογραφία.

Μετά από την μοναδική συναυλία που χάρισε στους Αθηναίους στο Καλλιμάρμαρο την προηγούμενη βδομάδα, ο “αιώνιος ροκάς” ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, για δύο εμφανίσεις στο Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς (21-22 Ιουνίου).

Το βράδυ της Τετάρτης (21/06), ενώ “όργωνε” τη σκηνή, εμφανίστηκε η Ελένη Ράντου υπό τους ήχους του δημοφιλούς τραγουδιού του “Χρόνια πολλά”, κρατώντας στα χέρια της μια τούρτα με αναμμένα κεριά.

Το κοινό ξέσπασε κατευθείαν σε θερμά χειροκροτήματα με την έκπληξη της συζύγου του, ενώ οι δυο τους έδωσαν και ένα φιλί στο στόμα, που οδήγησε σε ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό των ακροατών, που άρχισαν να ζητωκραυγάζουν.

Σημειώνεται πως ο γνωστός τραγουδοποιός και ερμηνευτής έκλεισε τα 73 του χρόνια.


Οι αναρτήσεις της Ελένης Ράντου

Στο μεταξύ, η Ελένη Ράντου, εκτός από τα βίντεο που μοιράστηκε στα social media της από την έκπληξη, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε χαμογελαστή με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την κόρη τους, Νικολέττα.

Νωρίτερα, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία με μια τούρτα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα