Βενετία Καμάρα: “Ήμουν βαθιά χωμένη στην κατάθλιψη, σε έναν λάκκο”

Διαβάζεται σε 2'
Βενετία Καμάρα
Βενετία Καμάρα GLOMEX

Για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και τα συναισθήματα που βίωνε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, μίλησε η γνωστή YouTuber Βενετία Καμάρα.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” βρέθηκε, το βράδυ της Τετάρτης (13/03), η Βενετία Καμάρα.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή YouTuber μίλησε και για τον προσωπικό της αγώνα με την κατάθλιψη, τα συναισθήματα που της προκαλούσε αυτή η κατάσταση, αλλά και πόσος χρόνος χρειάστηκε για να αισθανθεί καλύτερα.

“Πέρασα κατάθλιψη. Ήμουν βαθιά χωμένη. Δεν έχω θέμα να μιλήσω, τα έχω πει και στο Youtube. Νομίζω πως όσα ανοιχτά τα λέμε, τόσο πιο εύκολο είναι να πει ένας άνθρωπος πως ‘το βιώνει και ένας άλλος και θα πάω να ζητήσω βοήθεια’.

Ήμουν σε έναν λάκκο, 4 η ώρα το απόγευμα δεν είχα σηκωθεί καν από το κρεβάτι. Μπορεί να συνέβαινε δυο μήνες και στο Youtube να ήμουν ‘γεια σας! Τι κάνετε; Πως είστε;’. Καταλαβαίνεις και ο ίδιος ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ένιωθα άλλος άνθρωπος. Νιώθεις σαν να έχει μπει ένας άλλος άνθρωπος μέσα στο σώμα σου. Εκεί ξυπνάς και λες ή θα συνεχίσω να είμαι έτσι στα πατώματα ή θα σηκωθείς. Είναι σημαντικό να ζητήσεις βοήθεια. Σχετικά γρήγορα ξαναβρήκα τον εαυτό του.

Ήμουν 1,5 χρόνο χάλια και έγινα καλά σε ένα 2μηνο, σε ένα στάδιο που ένιωθα περισσότερο ο εαυτός μου”, είπε μεταξύ άλλων η Βενετία Καμάρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα