Βίκυ Σταυροπούλου: “Να τρίψετε φτέρνα” – Η επική ανάρτηση για το “Είσαι το ταίρι μου”

Διαβάζεται σε 3'
Βίκυ Σταυροπούλου
Βίκυ Σταυροπούλου PAPADAKIS PRESS

Με αφορμή την επανάληψη της σειράς “Είσαι το ταίρι μου”, η Βίκυ Σταυροπούλου μοιράστηκε καρέ από μια αγαπημένη σκηνή. Το σχόλιο της κόρης της, Δανάης Μπάρκα.

Σε επανάληψη προβάλλεται αυτή την περίοδο μία από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόραση, το “Είσαι το ταίρι μου”, που προβλήθηκε τη σεζόν 2001-2002 μέσα από τη συχνότητα του Mega Channel.

Η κωμική σειρά που έγραψε ιστορία μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 22:00 στο MEGA και, παρόλο που έχουν περάσει περίπου 23 χρόνια από τότε, συνεχίζει να αγαπιέται από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ οι ατάκες της παραμένουν “ζωντανές”, όπως και οι χαρακτήρες της.

Με αφορμή την επανάληψη της σειράς και τα δεκάδες μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά, η Βίκυ Σταυροπούλου, μία εκ των πρωταγωνιστριών του “Είσαι το ταίρι” μου, προχώρησε σε μια αστεία και συγκινητική συνάμα ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές για την αγάπη που εξακολουθούν να της δείχνουν, ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την συγκεκριμένη δουλειά, που την έκανε ευρέως γνωστή και την έβαλε στις καρδιές του κόσμου.

Μάλιστα, η Βίκυ Σταυροπούλου συνόδευσε τα όμορφα λόγια της με δύο καρέ από μια επική σκηνή της σειράς, όταν η τηλεοπτική Στέλλα ετοιμαζόταν να κάνει έρωτα με τον Σωτήρη (Αλέξης Γεωργούλης) και σκεφτόταν εάν έχει προετοιμαστεί σωστά.

Η επική ανάρτηση της Βίκυς Σταυροπούλου

“23 χρόνια πριν.

Είναι τόσο συγκινητική η ανταπόκριση σας, τα μηνύματα και οι αναρτήσεις σας για το «Είσαι το ταίρι μου». Είναι τεράστια η αγάπη που έχουμε πάρει γι’ αυτή την δουλειά που άλλαξε την ζωή όλων όσοι είμαστε κομμάτι της. Πάντα θα έχει την υψηλότερη θέση στην καρδιά μου, πάντα θα ευγνωμονώ τον Θοδωρή μου, και πάντα θα συγκινούμαι όταν παίζεται στην τηλεόραση. Σας ευχαριστώ για όσα λαμβάνω κάθε βράδυ τις τελευταίες μέρες. Εύχομαι σε όλους να… βρείτε το ταίρι σας, να χρειαστεί να τρίψετε φτέρνα, να ξυρίσετε πόδια και να απολαύσετε την ζωή…

Να τολμάτε, να κυνηγάτε τα όνειρα σας, να μένετε στην ουσία της ψυχής των ανθρώπων, και να αγαπάτε βαθιά”.

Το αστείο σχόλιο της Δανάης Μπάρκα

Μάλιστα, η κόρης της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, άφησε ένα αστείο σχόλιο κάτι από την ανάρτηση της μητέρας της, θέλοντας να την “πειράξει”.

Έγραψε χαρακτηριστικά: “Να αγαπάμε βαθιά όταν λες;;;; Σαν το ντεκολτέ του σημερινού επεισοδίου ας πούμε;;;”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα