Βολιώτη για “Λόγω Τιμής”: Από το χαστούκι του Κούρκουλου έπαθα αιμάτωμα

Βολιώτη για “Λόγω Τιμής”: Από το χαστούκι του Κούρκουλου έπαθα αιμάτωμα
Η Βίκυ Βολιώτη στο Mega Glomex

Η γνωστή ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη με το χαστούκι που της έδωσε σε μια σκηνή του "Λόγω Τιμής" ο συμπρωταγωνιστής της, Άλκης Κούρκουλος.

Η Βίκυ Βολιώτη ταξίδεψε 24 χρόνια πίσω στο χρόνο και στην εμβληματική σειρά του MEGA και της Μιρέλλας Παπαοικονόμου «Λόγω Τιμής».

Μιλώντας για τη θρυλική σειρά, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σκηνή με το χαστούκι που της έδωσε ο συμπρωταγωνιστής της Άλκης Κούρκουλος, αποκαλύπτοντας:

“Ήταν πάρα πολύ δυνατό χαστούκι, αληθινότατο. Εν τω μεταξύ, ο καημένος ο Άλκης Κούρκουλος μου έλεγε από το πρωί που είχαμε πάει στο γύρισμα «Βίκυ πώς θα σου δώσω αυτό το χαστούκι, δεν μπορώ! Έχω βαρύ χέρι». Του λέω «Έλα μωρέ τώρα». Και έρχεται η σκηνή… Αν ακούσει κανείς τη σκηνή, ακούγομαι να κάνω ένα «α…». Εξεπλάγην τόσο πολύ από την ένταση του χαστουκιού και μετά έπαθα και αιμάτωμα στο μάτι. Μια φορά το γυρίσαμε”.

Επίσης, θυμήθηκε το γύρισμα που είχαν κατά τη διάρκεια του πατρινού καρναβαλιού, λέγοντας:

“Η τελευταία σκηνή που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού και ήμασταν μέσα στην παρέλαση, ήταν πολύ δύσκολα και επικίνδυνα. Ήταν κλειστοφοβικά σχεδόν, γιατί ήμασταν εν μέσω χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι ήταν σε ένα τελείως διαφορετικό κλίμα, μεθυσμένοι, χαρούμενοι… κι εμείς έπρεπε να δουλέψουμε με συνθήκες πολύ δύσκολες και προσπαθώντας κυριολεκτικά να μην χάσουμε ο ένας τον άλλον”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα