Βρισηίδα Ανδριώτου: Λούζεται με χρυσόσκονη και λικνίζεται αισθησιακά, αφήνοντας “άφωνο” το Instagram

Βρισηίδα Ανδριώτου: Λούζεται με χρυσόσκονη και λικνίζεται αισθησιακά, αφήνοντας “άφωνο” το Instagram
Βρισηίδα Ανδριώτου Instagram / @vrisiida_andrio

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δημοσίευσε στο Instagram ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο, που εντυπωσίασε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους. Έχει "λουστεί" με υγρή χρυσόσκονη και χορεύει υπό τους ήχους του "Creep".

Τη ζωή της εκτός Survivor All Star συνεχίζει εδώ και πολλούς μήνες η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία εγκατέλειψε νωρίς το σκληρό παιχνίδι του Άγιου Δομίνικου.

Μάλιστα, η 26χρονη καλλονή έχει πλέον στο πλευρό της τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα, που βρίσκεται, επίσης, εκτός ριάλιτι επιβίωσης.

Το γνωστό μοντέλο και influencer μοιράζεται συχνά όμορφες στιγμές αλλά και εμπνευσμένες φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή στον λογαριασμό της στο Instagram, καταφέρνοντας κάθε φορά να εντυπωσιάσει.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο, το οποίο άφησε άφωνους όλους τους διαδικτυακούς της φίλους!

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα έχει “λουστεί” με υγρή χρυσόσκονη και λικνίζεται αισθησιακά στον φακό, φορώντας ένα σέξι μαύρο μπικίνι, ενώ ποζάρει με λάγνο βλέμμα. Παράλληλα, ακούγεται το πασίγνωστο τραγούδι “Creep” σε διασκευή της Kid Moxie, που συνοδεύει τις κινήσεις της.

“Αγάπησε το σώμα σου και δίδαξε το μυαλό σου να το σέβεται” έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η 26χρονη, η οποία έχει υπάρξει χορεύτρια στο παρελθόν.

Φυσικά, τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση έπεσαν “βροχή”.

Η ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα