Χάρης Κωστόπουλος: Η αδελφική σχέση με τον Βασίλη Καρρά και τα τραγούδια που του έγραψε

Διαβάζεται σε 2'
Χάρης Κωστόπουλος: Η αδελφική σχέση με τον Βασίλη Καρρά και τα τραγούδια που του έγραψε
Χάρης Κωστόπουλος και Βασίλης Καρράς PAPADAKIS PRESS

Άγνωστες πτυχές της στενής σχέσης του με τον Βασίλη Καρρά, έφερε η είδηση θανάτου του Χάρη Κωστόπουλου, σε ηλικία 60 ετών.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση θανάτου του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλου, σε ηλικία 60 ετών και ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Την είδηση θανάτου του γνωστοποίησε η οικογένεια του τραγουδιστή, μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ο θάνατος του Χάρη Κωστόπουλου ήρθε μόλις ένα μήνα μετά από του Βασίλη Καρρά, ξεδιπλώνοντας έτσι άγνωστες πτυχές της στενής φιλικής σχέσης των δύο ανδρών.

Η σχέση τους επισφραγίστηκε και με κουμπαριά, αφού ο Βασίλης Καρράς έγινε νονός του ενός γιου του Χάρη Κωστόπουλου, Χρήστου.

Η καλλιτεχνική πορεία τους ξεκίνησε περίπου την ίδια χρονική περίοδο, σε πολύ μικρή ηλικία στη Θεσσαλονίκη, όταν ο ένας βοηθούσε τον άλλον στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Πριν ακόμα αποφασίσει να γίνει και ο ίδιος τραγουδιστής, ο Χάρης Κωστόπουλος ήταν μουσικός και μαέστρος του Βασίλη Καρρά και τον συνόδευε με το μπουζούκι του παντού σε όλες τις εμφανίσεις του στα νυχτερινά μαγαζιά, ενώ σαν συνθέτης και στιχουργός ήταν εκείνος που του είχε γράψει τις περισσότερες από τις πρώτες επιτυχίες που ερμήνευσε.

Ο Χάρης Κωστόπουλος μάλιστα σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε πει για τον στενό συνεργάτη του: «Επειδή ήμουν πάρα πολλά χρόνια μουσικός του Βασίλη Καρρά, τα περισσότερα τραγούδια μου τα έχει πει ο Βασίλης, όπως το “Περιττό να σου πω”, “Καρδιά είσαι εσύ η βάσανο”, “Πεθαίνω”, “Πώς τολμάς” και άλλα πολλά».

Όταν μετά από χρόνια ο Χάρης Κωστόπουλος αποφάσισε να αφήσει την θέση του μουσικού και να ξεκινήσει καριέρα στο τραγούδι, ο Βασίλης Καρράς ήταν εκείνος που τον ενθάρρυνε και βρισκόταν στο πλευρό του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα