Χάρης Ρώμας: Ο γάμος στα 25 του και η ιδιαίτερη συνάντηση 10 χρόνια μετά

Χάρης Ρώμας: Ο γάμος στα 25 του και η ιδιαίτερη συνάντηση 10 χρόνια μετά
Χάρης Ρώμας Shutterstock

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τον έρωτα και τον γάμο του. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια ιδιαίτερη συνάντηση με την πρώην σύζυγό του, δέκα χρόνια μετά το διαζύγιο τους.

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Αυτός και ο Άλλος”. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώτο του γάμο. Ο ηθοποιός στα 25 του μόλις χρόνια και μόλις μέσα σε 6 μήνες παντρεύτηκε. Δυστυχώς, η ιστορία έληξε άδοξα, αφού μετά από λίγο καιρό, τα συναισθήματα δεν ήταν αμοιβαία.

“Δεν είχα αγαπήσει βαθιά. Βεβαίως είμαι άνθρωπος που παθιάζεται. Έχω ζήσει δυνατούς έρωτες και αποτυχημένους φυσικά. Αυτός ήταν αποτυχημένος γιατί μόνο ο ένας ήθελε, εγώ κατάλαβα στην πορεία ότι δεν θέλω. Αυτό είναι το πιο αποτυχημένο. Όταν είπα ότι θέλω να χωρίσω δεν το περίμενε, μου είπε ότι ήταν ευτυχισμένη”.

“Ήμασταν και νέοι”, εξηγεί ο ηθοποιός. “Όσο μεγαλώνεις το μάτι σου κόβει πιο πολύ. Την γυναίκα αυτή την ερωτεύτηκα απλά και βαθιά. Την παντρεύτηκα μέσα σε 6 μήνες. Τον πρώτο καιρό, μετά τον χωρισμό μας, δεν ήθελε να με βλέπει. Πέρασαν πολλά χρόνια. Τώρα έχει τρία παιδιά”.

Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε μάλιστα, σε μια ιδιαίτερη συνάντηση που είχε μαζί της, περίπου 10 χρόνια μετά το διαζύγιό τους.

“Είχαν περάσει πολλά χρόνια και ακούω στο δρόμο: ‘Μαμά μαμά, η Κατακουζίνα’. Το ένα παιδάκι φώναζε και ένα άλλο με τράβαγε από το παντελόνι. Γυρίζω, και βλέπω εκείνη, με ένα κοριτσάκι που το κρατούσε από το χέρι. Έπαθα σοκ. Είχα ακούσει ότι είχε παντρευτεί αλλά δεν είχα ιδέα για τα παιδιά. Είναι σοκαριστικό να δεις μια οικογένεια η οποία θα μπορούσε να είναι και δική σου. Μου είπε πως ‘Θέλω δεν θέλω να σε ξεχάσω είναι πολύ δύσκολο, γιατί αυτά τα παιδιά βλέπουν με μανία τα σίριαλ”.

Όσον αφορά το αν σκέφτεται να παντρευτεί ξανά, ο ηθοποιός ανέφερε πως όλα είναι πιθανά αφήνοντας το ενδεχόμενο ανοιχτό. Άλλωστε, όπως εξήγησε, “ζει σαν παντρεμένος” αφού διατηρεί μια σχέση εδώ και αρκετά χρόνια.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα