Χάρης Χιώτης: “Μεγάλωσα μέσα σε ένα γραφείο τελετών, μου ήταν φυσιολογικό”

Διαβάζεται σε 2'
xiotis
Χάρης Χιώτης glomex

Τη διαδρομή του από τα θεατρικά εργαστήρια και το γραφείο τελετών του πατέρα του μέχρι τις τηλεοπτικές σειρές και το θέατρο μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του “The 2Night Show” ο Χάρης Χιώτης.

Ο Χάρης Χιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας (04/12) και έφερε στο πλατό άγνωστες ιστορίες της ζωής κα της καριέρας του.

Ο γνωστός ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές “Η Τούρτα της Μαμάς” και “Νούμερα” αναφέρθηκε στην πορεία του στην υποκριτική αλλά και όσα προηγήθηκαν, όταν ως μέτριος μαθητής είχε ζητήσει από τους γονείς του να τον αφήσουν να πάει σε μία δραματική σχολή, με το “μικρόβιο” της υποκριτικής να βρίσκεται ήδη στην οικογένεια, αφού η αδερφή του πήγαινε σε θεατρικά εργαστήρια.

Ο Χάρης Χιώτης αναφέρθηκε όμως και στην επιχείρηση της οικογένειάς του, ένα γραφείο τελετών που διατηρούσε ο πατέρας του, το οποίο όπως είπε σκέφτηκε να αναλάβει αφού για εκείνον ήταν κάτι φυσιολογικό και ένα από τα παιδικά του βιώματα.

“Είχε περάσει από το μυαλό μου να αναλάβω το γραφείο τελετών του πατέρα μου, ως μικρός, βλέποντας και μιλώντας και με τον μπαμπά μου, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι θέλω να ακολουθήσω άλλο δρόμο, οι γονείς μου ήταν σύμφωνοι και πορεύτηκα προς τα εκεί”, είπε αρχικά ο Χάρης Χιώτης.

Εγώ μεγάλωσα μέσα σε ένα γραφείο τελετών, μού ήταν πολύ φυσιολογικό. Ερχόντουσαν οι φίλοι μου και οι φίλες μου, παίζαμε, καθόμασταν… ήταν πολύ σύνηθες για εμάς. Θυμάμαι μία φίλη της μαμάς μου είχε πει στη μητέρα μου, ‘εσείς δεν έχετε γραφείο, παιδική χαρά έχετε’. Έχω πολλές εικόνες από εκεί μέσα, νυχτερινή βάρδια δεν έχω κάνει αλλά να κάτσω στο γραφείο με τον μπαμπά έχει γίνει πολλές φορές. Τα ‘Νούμερα’ ξεκινάνε με μία κηδεία και είχε βγει πολύ άνετα, ήξερα τα κατατόπια”, ανέφερε ο ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε ο Χάρης Χιώτης:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα