Χρυσές Σφαίρες: Ο Τομ Χανκς αστειεύεται για την Ελλάδα – “Πρέπει να πάω φαντάρος;”

Χρυσές Σφαίρες: Ο Τομ Χανκς αστειεύεται για την Ελλάδα – “Πρέπει να πάω φαντάρος;”
Ο Tom Hanks στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών Chris Pizzello/Invision/AP

Ο Τομ Χανκς τιμήθηκε στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών και αναφέρθηκε στην Ελλάδα με πολλή αγάπη "Έχω πάει στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου και κανένα δεν είναι σαν την Ελλάδα".

Ο Τομ Χανκς τιμήθηκε στην τελετή απονομής Χρυσών Σφαιρών για το σύνολο της καριέρας του και αποθέωσε την Ελλάδα.

Ο ηθοποιός πολιτογραφήθηκε πρόσφατα ως Έλληνας πολίτης, αφού έχει παντρευτεί την ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον, ενώ εδώ και πολλά χρόνια περνάει τα καλοκαίρια του στην Αντίπαρο, όπου έχει το δικό του σπίτι.

Στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών μίλησε με πολλή αγάπη για τη χώρα, ενώ αστειεύτηκε για το στρατό και τους φόρους.

“Έχω κάποιες απορίες ωστόσο, μετά την πολιτογράφησή μου ως Έλληνας πολίτης. Πρώτον, πρέπει να πάω φαντάρος; Γιατί ούτως ή άλλως δεν θα ήμουν καλός. Πονάνε τα γόνατά μου και είμαι ένας ηλικιωμένος πια. Δεύτερον, πρέπει να πληρώνω φόρους; Ή αρκεί να πληρώνω με μετρητά και όλα καλά;

Είναι μεγάλη τιμή. Είμαι Έλληνας εδώ και 32 χρόνια. Η Ελλάδα είναι ένα “καταφύγιο”. Έχω γυρίσει όλον τον κόσμο, έχω πάει στα ομορφότερα μέρη της Γης, τίποτα δεν είναι σαν την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό κάνουν καλό στην ψυχή σου. Είναι ιαματικό μέρος. Ειδικά όταν προσαρμοστείς σε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα των Ελλήνων, να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι και να μένεις ξύπνιος και να συζητάς στην ταβέρνα μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Η καλύτερη ζωή που μπορεί να κάνει κάποιος”, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα