Χριστίνα Παππά: Η αποκάλυψη για την άγνωστη σχέση με τον Μπερλουσκόνι και όσα τους συνέδεαν

Χριστίνα Παππά: Η αποκάλυψη για την άγνωστη σχέση με τον Μπερλουσκόνι και όσα τους συνέδεαν
Χριστίνα Παππά Papadakis Press

Για τη γνωριμία της με τον πρώην πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών μίλησε η Χριστίνα Παππά.

Ένας σπουδαίος άνθρωπος με μεγάλη καρδιά“.

Με αυτά τα λόγια χαρακτήρισε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (12/06) σε ηλικία 86 ετών, η Χριστίνα Παππά, μιλώντας για τη γνωριμία της με τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό αλλά και την άγνωστη σχέση τους.

Μία ημέρα μετά τον θάνατό του, η επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό μας” και τη Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η φιλία τους γεννήθηκε στα… γήπεδα αφού εκείνη δεν έχανε αγώνα της Μίλαν.

“Είχαμε γνωριστεί, ένας υπέροχος άνθρωπος, πανέξυπνος επιχειρηματίας, σπουδαίος πολιτικός, φοβερός άνθρωπος, γλυκύτατος, με χιούμορ, είναι στενάχωρο το γεγονός διότι όταν έχεις γνωρίσει έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο με τόσο μεγάλη καρδιά, δεν είναι παρά να σε λυπεί το γεγονός”, είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά και αποκάλυψε στη συνέχεια πως έκαναν αρκετή παρέα καθώς εκείνη ακολουθούσε και δεν έχανε παιχνίδι της ιταλικής ομάδας Μίλαν.

“Είχαμε μία υπέροχη σχέση, με είχαν στηρίξει πολύ και εμένα και μία εταιρεία που είχα στο εξωτερικό, είχα μία άριστη σχέση. Τους ένιωθα και τους νιώθω οικογένειά μου“, δήλωσε στη συνέχεια, ενώ χαρακτήρισε “αστείο” τον πόλεμο που δεχόταν για την προσωπική του ζωή.

“Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πολύ κοντά στον κόσμο. Να είσαι τόσο σπουδαίος επιχειρηματίας και πολιτικός και να είσαι και τόσο κοντά στον κόσμο […] Για μένα ήταν αστείο όλο αυτό, για το αν είχε σχέσεις με γυναίκες ή δεν είχε, και μιλάμε για ενήλικα κορίτσια. Ο πόλεμος για τις σχέσεις που είχε ήταν αστείος. Η προσωπική ζωή είναι ζωή του καθενός και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αρκεί να μην ενοχλεί”, κατέληξε η Χριστίνα Παππά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα