Ζωζώ Σαπουντζάκη για Ελισάβετ: “Την αγαπούσα πολύ. Με έκαναν κι εμένα να νιώθω βασίλισσα”

Ζωζώ Σαπουντζάκη για Ελισάβετ: “Την αγαπούσα πολύ. Με έκαναν κι εμένα να νιώθω βασίλισσα”
Ζωζώ Σαπουντζάκη PAPADAKISPRESS

Για το GNTM, τον θάνατο της Βασίλισσας αλλά και τα ταξίδια με τον σύντροφό της μίλησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. "Η ομορφιά δεν έχει ηλικία" τόνισε μεταξύ άλλων.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και στον τηλεοπτικό σταθμό του ALPHA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του GNTM και την επιθυμία της να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας, στον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και στα ταξίδια που κάνει με τον σύντροφό της.

Θα ήθελα να είμαι στην κριτική επιτροπή του GNTM. Νομίζω θα ήμουν και σωστή. Η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Αρκεί να είναι φυσική. Εγώ για εμένα αυτό θέλω. Δεν μ’αρέσουν τα πειράγματα” τόνισε.

Με αφορμή τον θάνατο της Ελισάβετ δήλωσε “Την αγαπούσα πολύ την Βασίλισσα. Την θαύμαζα. Ναι, μου άρεσε να την βλέπω. Η αγάπη του κόσμου με έχει κάνει κι εμένα να αισθάνομαι Βασίλισσα. Υπήρχε πολύ ωραίο κοινό τότε. Τώρα υπάρχει νεολαία, άλλο στυλ. Τότε έρχονταν τα δώρα, ερχόταν το κουτάκι με τα σπίρτα και ήταν γεμάτο λίρες, δαχτυλίδια. Δώρα που δεν τα περίμενες”.

“Τα όνειρα μου είναι πάνω απ’ όλα να είμαι υγιής. Να μπορώ να τραγουδάω, να χορεύω, να κολυμπάω. Έχω έναν σύντροφο που είναι κύριος. Περνάμε πολύ ωραία. Έχουμε ταξιδέψει πάρα πολύ. Με έχει γυρίσει όλο τον κόσμο, διότι εγώ λόγω της δουλειάς μου δεν μπορούσα να ταξιδέψω. Πέρασα και περνάω ωραία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα