Ζωζώ Σαπουντζάκη: “Ο Αλέξανδρος Ωνάσης έκανε σαν τρελός για μένα”

Ζωζώ Σαπουντζάκη: “Ο Αλέξανδρος Ωνάσης έκανε σαν τρελός για μένα”

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία αναφέρθηκε στο "ειδύλλιο" με τον Αλέξανδρο Ωνάση, καθώς και στη γνωριμία της με τους Αριστοτέλη Ωνάση και Σταύρο Νιάρχο.

Καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή “Dot” με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ήταν το πρωί του Σαββάτου η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Ωνάση, όπως και με τους Αριστοτέλη Ωνάση και Σταύρο Νιάρχο.

Με τον Αλέξανδρο Ωνάση γνωριστήκαμε σε ένα κέντρο που είχε έρθει με τους φίλους του. Με κάλεσε στο τραπέζι του, μου άνοιξε μια σαμπάνια και καθίσαμε. Την άλλη μέρα ήρθε από το σπίτι μου και με πήρε για να πάμε να φάμε στη Γλυφάδα. Με κοίταζε, με θαύμαζε, σαν τρελός έκανε. Ήταν μικρός, ήταν 17 ετών τότε. Εγώ ήμουν 19. Μου έστελνε γράμματα. Μου έλεγε πως καμία δεν ήταν σαν κι εμένα”, δήλωσε αρχικά.


Εν συνεχεία, η Ζωζώ Σαπουντζάκη ανέφερε σχετικά με τον Αριστοτέλη Ωνάση: “Θυμάμαι χορεύαμε ένα βράδυ, ήταν πολύ ερωτευμένος με την Κάλλας, και μου έλεγε διάφορα πράγματα, είχαν τσακωθεί. Αλλά ήταν κύριος. Καθόταν σε ένα τραπέζι με 20 άτομα και ο Νιάρχος μόνος του. Ο Νιάρχος γέμιζε με λίρες ένα κουτάκι από σπίρτα και μου το έστελνε για να του πω ένα τραγούδι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα