Χαρδαβέλλας: Η συγκλονιστική του εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο

Χαρδαβέλλας: Η συγκλονιστική του εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας στα Μεσάνυχτα Youtube

Για την περιπέτεια της υγείας του, τα 50 του χρόνια στη δημοσιογραφία και τις σχέσεις του με την Αγγελική Νικολούλη, μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στα "Μεσάνυχτα".

Στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” βρέθηκε καλεσμένος ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την μακρόχρνη πορεία του στον χώρο, που μετρά αισίως 50 έτη, την σύζυγό του Μαρία, αλλά και τη μάχη με τον καρκίνο, από την οποία βγήκε νικητής.

“Το ταξίδι μου στη δημοσιογραφία μέχρι τώρα, είναι ένα ταξίδι μαγικό. Μπορώ να πω πως έχω ζήσει 10 ζωές. Είναι όμως γεμάτο από πίκρες αλλά και από χαρές. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ απειλή στη δουλειά, γιατί πάντα έκανα πράγματα που πιστεύω ήταν πάντα πρωτοποριακά”, δήλωσε για τη δουλειά του.

Για το πρόβλημα υγείας του, ο Κώστας Χαρδαβέλλας είπε ότι το ανακάλυψε τυχαία, αναφέροντας: “Διαγνώστηκα με καρκίνο το 2009 στους λεμφαδένες. Είναι σκληρό πράγμα. Το ανακάλυψα τυχαία. Μου είχε βγει στον ουρανίσκο ένα εξόγκωμα και νόμιζα ότι ήταν από το δόντι μου. Πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είναι καρκίνος. Εγώ τότε έκανα στο Alter τον “Αθέατο Κόσμο” και τις “Πύλες του ανεξήγητου”. Όταν ρώτησα τον γιατρό πόσο χρόνο έχω ακόμα, εκείνος μου έδειξε τον ουρανό, ότι ο Θεός ξέρει. Ήταν Ιούλιος όταν το έμαθα, έκανα χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες για δυο μήνες, τον Σεπτέμβριο επέστρεψα και πάλι στην εκπομπή! Η ψυχή μου ξέρει πώς έκανα την εκπομπή εκείνο το βράδυ. Ζαλιζόμουν από τη θεραπεία και φοβόμουν μήπως καταρρεύσω, αλλά ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου κυρίως ότι είμαι όρθιος, ζωντανός και δυνατός και κερδίζω εγώ τη μάχη με τον καρκίνο και όχι ο καρκίνος εμένα”.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αναφέρθηκε και στην ψυχρότητα που υπήρχε με την πρώην συνεργάτιδά του Αγγελική Νικολούλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ο μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο. Πιστεύω πως η Αγγελική κάνει καλύτερη εκπομπή από αυτή που έκανα εγώ τότε”. Ανέφερε, μάλιστα, πως η περιπέτεια της υγείας του, τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα, μεταξύ αυτών και την άποψή του για την ίδια.

Μίλησε, επίσης, για τη σύζυγό του, Μαρία, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο. Ο γνωστός δημοσιογράφος περιέγραψε το πώς γνωρίστηκαν, λέγοντας: “Μου την είχε στείλει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος στην εφημερίδα “Τα Νέα” για δουλειά. Μου είχε πει ότι αγαπάει τον Γιώργο Νταλάρα. Κάποια μέρα, το 1992, με είχε καλέσει ο Γιώργος στο μαγαζί, της ζήτησα να πάμε, πήγαμε, μετά φάγαμε και από εκεί και πέρα προχώρησαν τα πράγματα”.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία και όταν έμεινε ορφανός και από τους δύο του γονείς από 5 ετών. Ανέφερε πως είναι ένα διάστημα που έχει διαγράψει εντελώς από τη μνήμη του, για να μην πονάει, ενώ είπε πως πολυ αργότερα έκανε ρεπορτάζ για να μάθει πράγματα για τον πατέρα του.

Τέλος, ο Κώστας Χαρδαβέλλας εξομολογήθηκε πως έχει προετοιμαστεί για την απόσυρσή του από τα τηλεοπτικά πλατό και ότι θα έρθει σύντομα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα