Είναι επίσημο: Έρχεται το GNTM 3 – Ξεκίνησαν οι συμμετοχές

Είναι επίσημο: Έρχεται το GNTM 3 – Ξεκίνησαν οι συμμετοχές
GNTM Glomex

Το επιτυχημένο ριάλιτι μοντέλων θα επανέλθει. Αμέσως μετά τον τελικό του GNTM 2 στο Star Tv προβλήθηκε το επίσημο trailer για δηλώσεις συμμετοχής του GNTM 3.

Το GNTM 2, που ήταν εξίσου επιτυχημένο με τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων, έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Πέμπτης με τον φαντασμαγορικό τελικό και με νικήτριες τις Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα-Μαρία Ηλιάδου

Οι τηλεθεατές τίμησαν και φέτος την εκπομπή, παρακολουθώντας φανατικά το GNTM 2 κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Star Tv και χαρίζοντάς του πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αφού ήταν μία αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια.

Παρόλα αυτά, πολλοί ήταν εκείνοι που οργίστηκαν στα social media με το τελικό αποτέλεσμα, αφού φάνηκε πως η παραγωγή δεν έλαβε καθόλου υπόψιν την ψηφοφορία του κοινού και πως η όλη βαθμολογία ήταν φιάσκο.

Ωστόσο, η παραγωγή δεν πτοείται και φαίνεται πως οδεύει προς τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων, το 2020, αφού με το φινάλε του επεισοδίου του τελικού, προβλήθηκε στο κανάλι επίσημα trailer για δηλώσεις συμμετοχής για του χρόνου.

Στο trailer φαίνονται οι τρεις φιναλίστ με πλάνα από τις τελευταίες φωτογραφίσεις τους, αλλά και στιγμιότυπα από ολόκληρο το παιχνίδι, από το πρώτο επεισόδιο μέχρι και το τελευταίο της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα