Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας!

Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας!

Ο διάσημος και επιτυχημένος διαφημιστής Γιώργος Λόης υποστηρίζει ότι «η δημιουργικότητα μπορεί να λύσει σχεδόν κάθε πρόβλημα – η δημιουργική διαδικασία, η ήττα της συνήθειας από την πρωτοτυπία, υπερνικά τα πάντα»

Το BusinessBooks σας προτείνει πέντε βιβλία που δεν πρέπει να λείπουν από τη φαρέτρα κάθε δημιουργικού ανθρώπου.

- Κλέψε σαν καλλιτέχνης (7,65€ από 11,00€)

Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας!

Αποτελεί έναν ενδιαφέροντα οδηγό του οποίου το θετικό μήνυμα, οι εικονογραφήσεις, οι ασκήσεις και τα παραδείγματα θα φέρουν κατευθείαν τους αναγνώστες σε επαφή με τη δημιουργική τους πλευρά. Προσφέρει 10 στοιχεία που δε μας έχουν πει για τη δημιουργικότητα και το αποτέλεσμα είναι εμπνευσμένο, εμψυχωτικό, αυθεντικό, πρακτικό και διασκεδαστικό.

- Έξω από τα δόντια (7,99€ από 11,00€)

Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας!

Ένας απαραίτητος οδηγός για όσους θέλουν να απογειώσουν τη δημιουργικότητά τους και προσφέρει αυτό ακριβώς που υπόσχεται το εξώφυλλό του: συμβουλές, μυστικά και μεθόδους, δοσμένα με τολμηρή γραφή και χωρίς ντροπές. Κάθε σελίδα μπορεί να σας ανοίξει το μυαλό και να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο.

Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας!

- The Art of Creative Thinking: How to Be Innovative and Develop Great Ideas (13,20 €)

Σας βοηθά να κατανοήσετε τη δημιουργική διαδικασία, να ξεπεράσετε τα εμπόδια στις νέες ιδέες, να μάθετε να σκέφτεστε αποτελεσματικά και να δημιουργήσετε μια δημιουργική στάση. Προσφέρει όσα χρειάζεστε για να γίνετε καινοτόμοι και να αναπτύξετε σπουδαίες ιδέες.

Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας!

Ξετυλίγει το μυστήριο γύρω από τη δημιουργικότητα και σας βοηθά να καλλιεργήσετε την κουλτούρα της δημιουργικότητας, να γεννήσετε νέες ιδέες, καθώς και να διαχειριστείτε τους δημιουργικούς ανθρώπους. Προσφέρει 10 πρακτικά βήματα για να δημιουργήσετε την ιδανική δημιουργική ομάδα και να γίνετε ένας επιτυχημένος δημιουργικός ηγέτης.

Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας!

- Out of Our Minds: Learning to be Creative (19,00 €)

Ο στόχος του βιβλίου είναι να σας βοηθήσει να κατανοήσετε σε βάθος τις δημιουργικές σας ικανότητες, καθώς και για ποιους λόγους ίσως τις αμφισβητείτε. Επίσης, στόχος είναι να ενθαρρύνει τους οργανισμούς να πιστέψουν και να υιοθετήσουν την καινοτομία, ενώ τέλος σκοπεύει να προωθήσει μια δημιουργική επανάσταση στην εκπαίδευση.

Δείτε εδώ όλα τα επιχειρησιακά βιβλία που προσφέρει το BusinessBooks. 

Το BusinessBooks έρχεται κοντά σας με το φυσικό βιβλιοπωλείο που άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας, πέντε λεπτά από το σταθμό μετρό Πανεπιστήμιο! Στη Μαυρομιχάλη 5, μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα ελληνικά και ξενόγλωσσα επιχειρησιακά βιβλία για Μάνατζμεντ, Μάρκετινγκ, Λογιστικά-Χρηματοοικονομικά, Οικονομικά, Πληροφορική, Δίκαιο, Αυτοβελτίωση. Επισκεφθείτε το μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων!

SHARE: