Έρευνα: Οι λαοί που δεν μεθούν με τίποτα

Έρευνα: Οι λαοί που δεν μεθούν με τίποτα

Οι εθνικότητες που έχουν αναπτύξει απίστευτη ανθεκτικότητα στο αλκοόλ και δεν μεθούν όσα ποτά και αν καταναλώσουν (pics)

Μερικές από τις χώρες που έχουν αποδειχθεί οι πιο "γερές κανάτες" του κόσμου έχουν ιδρώσει για να κατακτήσουν μια θέση στη λίστα με τους πιο ανθεκτικούς λαούς στο αλκοόλ.

Φαίνεται πως ο βορράς το "σηκώνει το ποτό", ίσως να φταίνε οι χαμηλές θερμοκρασίες, ίσως πάλι να φταίει η κακή συνήθεια.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι στις χώρες που καταναλώνουν υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ χωρία να μεθούν ανήκει η Ιρλανδία. Καθώς ο λαός της είναι "εθισμένος" στο αλκοόλ με αποτέλεσμα να είναι λογικό να έχει αναπτύξει και αντισώματα σε αυτό και να μεθά δύσκολα.

Αμέσως μετά ακολουθούν οι Άγγλοι που είναι γνωστοί για την ιδιαίτερη αγάπη τους στο αλκοόλ. Ενώ στη τρίτη θέση βρίσκονται οι Πολωνοί, που απ' ότι φαίνεται το αλκοόλ αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

Ο Ευρωπαϊκός νότος εκπροσωπείται από τη Γαλλία, που φαίνεται να αντιμετωπίζει το αλκοόλ όπως αντιμετωπίζουν άλλοι λαοί το νερό.

Μια θέση στις χώρες με ανθεκτικότητα στο αλκοόλ καταλαμβάνουν και οι ΗΠΑ, ενώ στην όγδοη θέση βρίσκονται οι Γερμανοί, γνωστοί για την αγάπη τους στη μπύρα.

(Πηγή: i100.independent)

SHARE:

24Media Network