Eurovision: Έτσι θα παρουσιάσει η Κατερίνα Ντούσκα το “Better Love” στο Τελ Αβίβ

Eurovision: Έτσι θα παρουσιάσει η Κατερίνα Ντούσκα το “Better Love” στο Τελ Αβίβ

Άκρως εντυπωσιακή και θεατρική αναμένεται να είναι η παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού. Όλες οι λεπτομέρειες για όσα σχεδιάζουν οι υπεύθυνοι της ελληνικής συμμετοχής.

Πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει φέτος η Ελλάδα στην σκηνή της Eurovision που πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ, όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου”, λίγο πριν η Κατερίνα Ντούσκα πραγματοποιήσει τις πρώτες πρόβες για την ελληνική συμμετοχή.

Το “Better Love” θα παρουσιαστεί με σκηνικό διπλής όψης και απαλές αποχρώσεις. Σύμφωνα με την εκπομπή, το σκηνογραφικό έρχεται από το εξωτερικό, ενώ ο σκηνογράφος έχει συνεργαστεί με τη Lady Gaga, αλλά ήταν υπεύθυνος και για το “X-Factor” στην Μεγάλη Βρετανία.

Η παρουσία του τραγουδιού αναμένεται να έχει “κοινό κώδικα” με το video clip και εναλλαγές πολλών εικόνων, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και “ελληνικό στοιχείο”.

Ονόματα – έκπληξη στην ελληνική επιτροπή

Ο Θανάσης Αλευράς θα είναι το ένα από τα πέντε άτομα στην κριτική επιτροπή της Ελλάδας που θα βαθμολογήσει τα τραγούδια της Eurovision. Μαζί του, ο σκηνογράφος Μανόλης Παντελιδάκης, η τραγουδίστρια της όπερας Ειρήνη Καραγιάννη και η τραγουδίστρια και καθηγήτρια φωνητικής Στέλλα Χροναίου και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Νικολακόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα