Φωτεινή Αθερίδου: "Είχαμε τρελές εναλλαγές στο αν θα κρατήσουμε το παιδί"

Φωτεινή Αθερίδου: "Είχαμε τρελές εναλλαγές στο αν θα κρατήσουμε το παιδί"

"Μετά το πρώτο τρίμηνο, όλα τακτοποιήθηκαν. Ήταν σοκ όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Η εγκυμοσύνη ήταν ζεν. Ευτυχία μόνο", δήλωσε η ηθοποιός

Η Φωτεινή Αθερίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Φλερτ" με την Νάντια Κοντογεώργη και μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα, δηλώνοντας πως όταν έμαθε ότι είναι έγκυος έπαθε σοκ, καθώς ήταν κάτι που δεν περίμενε εκείνη τη στιγμή.

"Το μωρό ήταν κάτι που προέκυψε. Απλώς επειδή με τον Κώστα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ήταν πραγματικά ο μόνος άνθρωπος. Σε αυτή την ηλικία που είμαι και σε αυτή τη φάση. Το κράτησα επειδή ήταν του Κώστα. Ήθελα να γίνω μητέρα έτσι και αλλιώς. Απλά δεν ήθελα τώρα. Αφού προέκυψε, το κράτησα. Είχαμε τρελές εναλλαγές αν θα το ρίξουμε ή δεν θα το ρίξουμε", δήλωσε η ηθοποιός.

Ενώ συνέχισε: "Μετά το πρώτο τρίμηνο, όλα τακτοποιήθηκαν. Ήταν σοκ όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Η εγκυμοσύνη ήταν ζεν. Ευτυχία μόνο. Μετά τη γέννα άρχισαν οι κρίσεις πανικού. Χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη αυτή η φάση. Δεν ήμουν από τις μαμάδες που είδα το παιδί και ενθουσιάστηκα. Είπα το συμπαθώ, αλλά δεν το λατρεύω ακόμα. Τώρα που το ξέρω, το αγαπάω!" συμπλήρωσε η Φωτεινή Αθερίδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network