Φτιάξτε το αναθεματισμένο το γήπεδο

Φτιάξτε το αναθεματισμένο το γήπεδο

Σύμφωνα με έρευνα της Cisco, ο αριθμός των ανθρώπων που παρακολουθεί βίντεο online αναμένεται να διπλασιαστεί μέχρι το 2015 (θα φτάσει το 1,5 δισ.), ενώ θα διπλασιαστεί και ο χρόνος που ξοδεύεται κάθε μέρα σε αυτό (από 1 σε 2 ώρες τη μέρα)

Σκάι
Αύριο Σάββατο έχει πρεμιέρα στις 11.00 η νέα εκπομπή του σταθμού, Ναυτίλος. Έχει να κάνει με τα ταξίδια του Ωκεανογραφικού πλοίου, Αιγαίο, του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών που δραστηριοποιείται στις θάλασσες της χώρας μας. Εξωτερικά και υποβρύχια πλάνα γυρισμένα σε HD, πανέμορφες εικόνες από το θαλάσσιο πλούτο μας. Περισσότερα στο explorenautilus.com.

Βίντεο στο ίντερνετ
Σύμφωνα με έρευνα της Cisco, ο αριθμός των ανθρώπων που παρακολουθεί βίντεο online αναμένεται να διπλασιαστεί μέχρι το 2015 (θα φτάσει το 1,5 δισ.), ενώ θα διπλασιαστεί και ο χρόνος που ξοδεύεται κάθε μέρα σε αυτό (από 1 σε 2 ώρες τη μέρα).

Lara Croft
Στην αρχή νόμιζα πως θα έβλεπα τρέιλερ κινηματογραφικής ταινίας, μετά κατάλαβα πως πρόκειται για νέο video game. Απολαυστικό.

ΣΚΑΪ
Το ντοκιμαντέρ ‘Τα παιδία δεν παίζει’ απέσπασε το Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ 2011 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ενώ έχει κάνει και διεθνή καριέρα. Ο Σκάι θα το προβάλλει σαν τηλεοπτική σειρά 6 επεισοδίων. Το πρώτο είναι την Κυριακή στις 14.00.
Η ταινία καταγράφει τις προσπάθειες 4 παιδιών να εξασφαλίσουν έναν χώρο για παιχνίδι στην Πάτρα.
Η ιστορία τους συγκίνησε τόσο τον Δήμαρχο της Πάτρας κ. Φούρα όσο και τη WIND που δεσμεύτηκαν από κοινού να κάνουν το όνειρο των παιδιών πραγματικότητα. Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα, ο Δήμος Πατρέων δεν έχει υλοποιήσει την υπόσχεσή του. Η έκκληση μιας από τις πρωταγωνίστριες του ντοκιμαντέρ, παραμένει επίκαιρη:
«Κύριε Δήμαρχε, μην λες ψέματα. Γιατί όλοι οι πολιτικοί αυτό κάνουνε, οπότε σας έχουν πάρει χαμπάρι. Ξυπνήστε, κάντε κάτι καινούριο στη ζωή σας κάνε κάτι αληθινό. Δεν μας νοιάζει το γηπεδάκι αν θα είναι 3Χ3 ή 5Χ5 ή 100Χ100, εμείς να παίζουμε θέλουμε. Διότι αν δεν παίζουμε θα είμαστε κλεισμένοι μέσα σε ένα σπίτι, θα είμαστε συνέχεια μπροστά στον υπολογιστή, θα χαλάσουμε τα μάτια μας, θα χοντρύνουμε επειδή δεν θα κουνιόμαστε και μετά όλη η Ελλάδα θα είναι χοντρή. Και θα λες εσύ, κύριε Δήμαρχε, «γιατί όλη η Πάτρα έχει γίνει θεόχοντρη;» και θα σου λέμε εμείς: «Εσύ φταις, επειδή δεν μας έφτιαξες το γήπεδο!»

MEGA
Σήμερα Παρασκευή στις 22.00, Κροατία - Γεωργία, ενώ αύριο στις 21.30, Ελλάδα - Μάλτα. Και οι 2 αγώνες στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το Euro 2012.

Η Γη
Από ψηλά.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η κυβέρνηση αθέτησε τις υποσχέσεις τις. Αυτό.

Tweet: Add to Favorites
Επανεκκίνηση κάνει η DC.
Χαρά στο κουράγιο μας.

Tumblr of the Day
General Electric.

Treasure Link
Φοβερές κινηματογραφικές απειλές.

Φωτό της ημέρας
Και τώρα;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Media and Internet
SHARE:

24Media Network