Game of Thrones: Λύθηκε το μυστήριο για τη μοίρα του Τζον Σνόου. Ή μήπως όχι;

default image

Φαίνεται πως αποκλειστικές φωτογραφίες παπαράτσι έρχονται να ρίξουν φως στο μυστήριο για το μέλλον του Τζον Σνόου. ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILER!! (Pics +Vid)

Οι φήμες ότι ο Τζον Σνόου είνια ζωντανός όλο και πληθαίνουν και οι παπαράτσι ανά την υφήλιο και συγκεκριμένα στην Ιρλανδία, όπου πραγματοποιείται μέρος των γυρισμάτων του Game of Thrones, έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να ανακαλύψουν τι θα γίνει με, ομολογουμένως, έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς φαινόμενο.

 

Έτσι, έρχονται τώρα μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σεζόν όχι μόνο για να ταράξουν τα νερά αλλά και για να μας προσφέρουν αδιάσειστα στοιχεία για τη μοίρα του Τζον Σνόου.

Μετά τη γκάφα του ηθοποιού που τον υποδύεται, του Kit Haringhton ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο για ακόμη δυο χρόνια με την εταιρία παραγωγής της σειράς, την HBO και την παραδοχή του ότι η σειρά θα συνεχίσει να αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής του, έρχονται οι συγκεκριμένες φωτογραφίες.

 

Κι όμως οι παπαράτσι κατάφεραν να φτάσουν εκεί που γίνονται τα γυρίσματα, στο Μπέλφαστ και να τραβήξουν φωτογραφίες, όχι οποιεσδήποτε φωτογραφίες, αλλά φωτογραφίες του άρχοντα τη Νυχτερινής Φρουράς εν δράσει.

 

Επιτέλους, μετά το μυστήριο όλων αυτών των μηνών, μετά τον άδικο θάνατο του Τζον Σνόου στο τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου, οι φωτογραφίες έρχονται να ρίξουν φως και να διαψεύσουν τα επικοινωνιακά κόλπα των παραγωγών που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να αρνούνται ότι ο χαρακτήρας είναι ζωντανός.

 

Επομένως, και για την επόμενη σεζόν ο Τζον Σνόου θα είναι ζωντανός, παρόλα αυτά παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα για το αν αναστήθηκε ή αν πρόκειται για μια αναδρομή στο παρελθόν. Όπως, αναπάντητα παραμένουν και τα ερωτήματα για τον ρόλο κλειδί που αναμένεται να παίξουν ορισμένοι χαρακτήρες όχι μόνο για τον άρχοντα, αλλά γενικά για την εξέλιξη της σειράς.

Πάντως όλα δείχνουν ότι ο Τζον Σνόου ζει, τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε κάπου την άνοιξη όταν θα ξεκινήσει και η προβολή του 6ου πολυαναμενόμενου κύκλου, μέχρι τότε θα αρκεστούμε στις υποθέσεις και τα σενάρια συνωμοσίας.

(Πηγή: Dailymail)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα