Game of Thrones: Ο Καλ Ντρόγκο έχει κάτι να σου πει για το τελευταίο επεισόδιο

default image

Ο Καλ Ντρόγκο σχολίασε την τελευταία σκηνή του "The Book Of The Stranger" και την γυμνή εμφάνιση της Ντενέρις (Pics)

Όλος ο κόσμος παραμιλάει για την τελευταία σκηνή του 4ου επεισοδίου του 6ου κύκλου του Game of Thrones και ένας από αυτούς τους όλους, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Καλ Ντρόγκο, κατά κόσμον Jason Momoa.

O ηθοποιός που ενσάρκωνε έναν από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες της σειράς, τον Καλ Ντρόγκο, έσπευσε να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο την τελευταία και πιο σημαντική σκηνή του επεισοδίου.

Στο “The Book Of The Stranger” είδαμε την πρώτη επανένωση των Σταρκ, της Σάνσα και του Τζον, το απειλητικό γράμμα του Ράμσεϊ, που ήταν και αυτό που έπεισε τον Άρχοντα να παραμείνει στην θέση του για να πολεμήσει, προκειμένου να απελευθερώσει το Γουίντερφελ και τον μικρότερο αδελφό του Ρίκον.

 

Είδαμε συμμαχίες που κανείς δεν τις περίμενε στο King’s Landing, όπου η Σέρσεϊ θέλει να βγάλει από τη μέση τον Σπουργίτη και συνειδητοποιεί, πως χρειάζεται τη βοήθεια της γιαγιάς Ολένα και τις διαπραγματεύσεις του Τίριον με τους άρχοντες  των Ασταπορ.

Είδαμε την επιστροφή του Θίον και την “θερμή” υποδοχή του από την αδελφή του Γιάρα και το φλερτ Τόρμουντ προς την Μπρίεν. Η σκηνή, όμως, που άλλαξε τα πάντα δεν ήταν άλλη από την τελευταία.

Σ΄αυτή, λοιπόν τη σκηνή, η Ντενέρις που έχει ψυχολογήσει καλά τους Ντοθράκι, ξέρει πως οι Καλ που την περιμένουν στον ναό δεν πρόκειται να την αφήσουν να φύγει ή να ζήσει στο μοναστήρι με τις υπόλοιπες χήρες (όχι ότι θέλει κάτι τέτοιο).

 

Η μητέρα των δράκων γνωρίζει πως μάλλον η παρέα των βασιλέων ετοιμάζεται για κάτι σαν ομαδικό βιασμό, πράγμα που μαθαίνουμε κ’ εμείς, και είναι προετοιμασμένη. Το σχέδιο είναι απλό, τους αφήνει να χαρούν απειλώντας της και τους ανακοινώνει ότι κανείς από τους άντρες που βρίσκονταν εντός του ναού δεν ήταν ικανός να βασιλεύσει τους Ντοθράκι, ανακοινώνοντας “Εγώ είμαι”. Και κάπου εκεί βλέπουμε μια έκρηξη τεστοστερόνης από τους παρευρισκόμενους Καλ, που δεν φαντάζονται, καν, τι τους περιμένει (να πούμε την αλήθεια ούτε Κι εμείς).

Έτσι, η Ντενέρις με ένα χαμόγελο και γεμάτη αυτοπεποίθηση πετά στο έδαφος μια καντηλέρια και το δωμάτιο φλέγεται, όπως και οι Καλ, καίγονται όλα εκτός από την Καλίσι.

Η μητέρα των δράκων βγαίνει από τον φλεγόμενο ναό γυμνή και κάνει όλους τους Ντοθράκι να γονατίσουν μπροστά της.

Αυτή, λοιπόν, τη σκηνή σχολίασε ο Καλ Ντρόγκο- Jason Momoa στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook λέγοντας “ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αγαπώ το GOT. Μην τα βάζετε με το μωρό μου. Εμίλια Κλάρκ σ’ αγαπώ ‘Φεγγάρι της ζωής μου’. Αλόχα Ντρόγκο.”

Αλόχα Ντρόγκο!

(Πηγή: Theladbible)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα