Γιάννος από Άγριες Μέλισσες: “Είχαν πει στους γονείς μου ή θα μείνει φυτό ή θα πεθάνει”

Γιάννος από Άγριες Μέλισσες: “Είχαν πει στους γονείς μου ή θα μείνει φυτό ή θα πεθάνει”
Ο Γιάννος από τις "Άγριες Μέλισσες" Youtube PrintScreen

"Προσπαθούσα να κάνω ισορροπία σε ένα πεζούλι κι έπεσα κάτω, δεν θυμάμαι πόσα μέτρα. Ήμουν στην εντατική για πολλές μέρες..", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και την Μαρία Κοκολάκη, αποκάλυψε τα νέα δεδομένα που θα έρθουν στις “Άγριες Μέλισσες” και για το αν θα επιστρέψει στα νέα επεισόδια της σειράς:

“Περιμένω πώς και πώς γιατί μας έχουν έρθει τα επόμενα επεισόδια κι έχω μια σκηνή πάρα πολύ ωραία και συγκινητική και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Υπάρχει διάθεση να υπάρχει ο Γιάννος του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες. Δεν ξέρω πώς θα γίνει αυτό, σίγουρα δεν μπορεί να αναστηθεί. Ξέρω ότι θα πάει κάποια χρόνια μετά η ιστορία”, δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός”.

Ο Ιωάννης μίλησε ακόμη και για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, όταν δηλαδή έπεσε σε κώμα, μετά από ένα ατύχημα, ενώ ήταν μόλις 5 ετών. Γεγονός που τον συγκλόνισε, όπως χαρακτηριστικά ο ηθοποιός είπε:

“Όταν ήμουν 5 χρονών, ήμουν στο χωριό μου κι έβλεπα στην τηλεόραση.. Προσπαθούσα να κάνω ισορροπία σε ένα πεζούλι κι έπεσα κάτω, δεν θυμάμαι πόσα μέτρα. Ήμουν στην εντατική για πολλές μέρες και ξύπνησα τον Δεκαπενταύγουστο. Κάτι μου έδωσε δύναμη και ακόμα μου δίνει δύναμη. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ έχω την ίδια προσευχή εδώ και 30 τόσα χρόνια και πάντα μου δίνει δύναμη. Οι γιατροί είχαν πει στους γονείς μου ή θα ζήσει και θα μείνει φυτό ή θα πεθάνει”..


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα