Γιώργος Γιαννιάς: Η γνωριμία με τη σύζυγό του και το τατουάζ που θέλει να κάνει

Γιώργος Γιαννιάς: Η γνωριμία με τη σύζυγό του και το τατουάζ που θέλει να κάνει
Γιώργος Γιαννιάς στο The 2night show Glomex

Ο Γιώργος Γιαννιάς βρέθηκε καλεσμένος στο "The 2night show". Θυμήθηκε τις μεγάλες επιτυχίες του και τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτές.

Ο Γιώργος Γιαννιάς γιόρτασε τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία μαζί με την παρέα του “The 2Night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, στον οποίον μίλησε για το τατουάζ που θέλει να κάνει, για ποιο λόγο έβγαλε το σκουλαρίκι που είχε στο αυτί του, για την καριέρα του στη μουσική, αλλά και για τη σύζυγό του, Ελευθερία Παντελιδάκη.

“Το σκουλαρίκι το έβγαλα πριν δύο χρόνια, γιατί το πείραζα συνέχεια και είχε καταντήσει τικ. Τατούαζ δεν έχω, αλλά θα ήθελα να κάνω ένα. Φοβάμαι το σημείο στο οποίο θέλω να το κάνω, πίσω στον αυχένα. Θα ήθελα να κάνω τις πραγματικές υπογραφές της οικογένειάς μου, των αγαπημένων μου προσώπων”, δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Επίσης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε το πώς γνωρίστηκαν ο τραγουδιστής με τη σύζυγό του, κάνοντας αναφορά σε ένα βίντεο κλιπ από το 2003 και είπε πως εκείνη τη χρονιά είχε ξεκινήσει η σχέση του Γιώργου Γιαννιά με την Ελευθερία Παντελιδάκη:

“Την είχα στο Πρωινό του Mega ως μοντέλο. Έχει μια τόσο όμορφη και καλή γυναίκα”, δήλωσε ο Αρναούτογλου, ενώ ο Γιαννιάς πρόσθεσε: “Ήμουν πολύ τυχερός με την Ελευθερία. Το ήξερα και γι’αυτό επένδυσα κιόλας. Δεν έχει ζηλέψει ποτέ τα μοντέλα των βίντεο κλιπ γιατί ο χώρος ήταν προστατευμένος, δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι.

“Για να συνεχίσω την ιστορία θέλω να πω ότι όταν η Ελευθερία πήγε να τον δει στο μαγαζί, ο Γιώργος την έβαλε να κάτσει στο τελευταίο τραπέζι”, πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Γιώργο Γιαννιά να εξηγεί: “Ακόμα ήταν νωρίς, δεν μπορούσε να έχει προνόμια. Την επόμενη φορά που ήρθε έκατσε μπροστά αλλά έκλεισε το τραπέζι με τον μετρ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα