God of War: Ragnarok – Στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer

God of War: Ragnarok – Στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer
Sony/Youtube

Το τελευταίο κεφάλαιο της Νορβηγικής σειράς είναι γεγονός! Στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα του God of War: Ragnarok με πλάνα αποκλειστικά από PS5.

Τα φώτα της δημοσιότητας είδε το πρώτο trailer για το God of War: Ragnarok, το οποίο απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από πλάνα που τραβήχτηκαν από PS5.

Tο Ragnarok θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο της Νορβηγικής περιπέτειας του Kratos.

Η Sony μοιράστηκε το πρώτο gameplay του God of War: Ragnarok, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για το τελευταίο μέρος της σειράς – σε ένα συναρπαστικό νέο τρέιλερ.

Μέσα από αυτό επιβεβαιώνεται και η πραγματική σημασία της ονομασίας του παιχνιδιού, αφού βλέπουμε τον Kratos και τον πλέον μεγαλύτερο Atreus να προσπαθούν να σταματήσουν το τέλος του κόσμου.

Όπως έγινε γνωστό, το νέο κεφάλαιο της σειράς εκτυλίσσεται αρκετά χρόνια μετά το πρώτο παιχνίδι. Όσον αφορά την πλοκή, περιστρέφεται γύρω από την πραγματική κληρονομία του Atreus, ο οποίος εξακολουθεί να ψάχνει απαντήσεις μετά την αποκάλυψη στο προηγούμενο μέρος, με τους Thor και την – ακόμα οργισμένη – Freya να είναι οι δύο βασικοί ανταγωνιστές, όπως και ο πάντα θορυβώδης Mimir, όπως αναφέρει η Sony.

Ο Midgard επιστρέφει επίσης, με τους Kratos και Atreus να περιφέρονται για άλλη μια φορά στην απέραντη έκταση της Λίμνης των Εννέα, που τώρα την έχουν πιάσει οι παγωμένοι άνεμοι του Fimbulwinter και χιονίζει. Αυτό σημαίνει μεγάλα ταξίδια με έλκηθρο υψηλής ταχύτητας στις πρόσφατα παγωμένες γωνίες του Midgard, αλλά όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν σε πιο εξωτικές περιοχές θα μπορέσουν επιτέλους να εισέλθουν και στα Εννέα Βασίλεια, συμπεριλαμβανομένων των προηγουμένως απρόσιτων Vanaheim, Svartalfheim και Asgard – με τα έξι βασίλεια που επιστρέφουν να διαθέτουν νέες περιοχές για εξερεύνηση.

Σχετικά με το gameplay, νέα abilities και νέα runes θα είναι διαθέσιμα, ενώ θα περιλαμβάνονται ως περιοχές και τα εννέα realms. Κατά τη διάρκεια του trailer φαίνονται και νέοι μηχανισμοί, όπως η οδήγηση έλκηθρου, ενώ η ραχοκοκαλιά του combat με το Leviathan τσεκούρι επιστρέφει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα