Η Κ. Δανδουλάκη απαντά: Πόσα δισεκατομμύρια είχε τελικά ο Γιάγκος Δράκος;

Η Κ. Δανδουλάκη απαντά: Πόσα δισεκατομμύρια είχε τελικά ο Γιάγκος Δράκος;
Σκηνή από τα πρώτα χρόνια της Λάμψης, με τους Κώστα Σπυρόπουλο, Κάτια Δανδουλάκη και Χρήστο Πολίτη

Απάντηση σε ένα ερώτημα πολλών χρόνων και πολλών μηδενικών έδωσε η Κάτια Δανδουλάκη το βράδυ της Παρασκευής, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Αυτός και ο άλλος".

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 “Αυτός και ο άλλος” με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Κάτια Δανδουλάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα. Αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, περιστατικά και αστείες ιστορίες από το παρελθόν της, περιέγραψε μία ξεκαρδιστική ιστορία της κατά τη διάρκεια γυρισμάτων μίας ερωτικής σκηνής, ενώ ακόμα μίλησε για τη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη και την απόφασή τους να παντρευτούν. “Όταν πρωτοείδα τον Πλωρίτη ήμουν μωρό!” παραδέχτηκε η ίδια.

Η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε ακόμα την απάντηση σε ένα ερώτημα πολλών χρόνων και πολλών μηδενικών, φέρνοντας στις μνήμες μας εποχές “Λάμψης”. Ερωτηθείσα πόσο πλούσιος ήταν τελικά ο Γιάγκος Δράκος, εκείνη απάντησε: “Τα δις, των δις. Τότε δεν μπορούσαμε καν να τα μετρήσαμε. Κάθε φορά που μου λέγανε τόσα τρις, έλεγα πώς μετριέται αυτό; Δεν ξέρω πώς μετριέται σε πράξη!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα