Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Δεν είμαι διάδοχος της Μενεγάκη, έχω μεγαλώσει μαζί της”

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Δεν είμαι διάδοχος της Μενεγάκη, έχω μεγαλώσει μαζί της”
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

"Δεν με έχει τρομάξει καθόλου αυτό που λένε ότι 'η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη', γιατί κανείς δεν παίρνει τη θέση κανενός", δήλωσε χαρακτηριστικά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε επιτέλους στην πόρτα του τηλεοπτικού της “σπιτιού” και μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το νέο εγχείρημά της και την επερχόμενη “αντικατάσταση” στη μεσημεριανή ζώνη του ALPHA, μετά την αναπάντεχη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, είπε: “Διάδοχος δεν είμαι και πιστεύω ότι καμία ζώνη δεν ανήκει σε κανέναν. Οι ζώνες, οι εκπομπές ανήκουν στους ανθρώπους που μας βλέπουν, μας αγαπούν, μας αγκαλιάζουν με τον καιρό, οπότε δεν είμαι διάδοχος κανενός. Αναλαμβάνω ένα νέο πρότζεκτ, επειδή κάποιοι άνθρωποι με εμπιστεύτηκαν, δεν αντικαθιστώ κανέναν. Δεν με έχει τρομάξει καθόλου αυτό που λένε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη γιατί κανείς δεν παίρνει τη θέση κανενός“.

Η παρουσιάστρια δε δίστασε να εκφράσει και τοn θαυμασμό της για την Ελένη, δηλώνοντας: “Η κυρία Μενεγάκη δεν είναι η κυρία Μενεγάκη είναι η Ελένη. Αυτό το ξέρουμε όλοι, το νιώθουμε, έχω μεγαλώσει μαζί της, έχω περάσει τηλεοπτικές στιγμές μαζί της. Είναι ένα τεράστιο κομμάτι της τηλεόρασης, με φανταστική διάρκεια, φανταστική πορεία”.


Ενώ, σχετικά με την εκπομπή που θα παρουσιάσει την επόμενη σεζόν τόνισε: “Δεν γνωρίζω ακόμα τις ακριβείς ώρες, αλλά θα είναι ψυχαγωγία σίγουρα και θα έχει να κάνει πολύ με τη γυναίκα. Ψάχνουμε πρόσωπα για την εκπομπή, θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι Είχα πολλές προτάσεις από κανάλια, αλλά είμαι στον Alpha γιατί διάλεξα με την καρδιά μου”.

Τέλος, δε δίστασε να μιλήσει σχετικά με τον GNTM και τη σχέση της με την Βίκυ Καγιά: “Θεωρώ ότι έκλεισε ο κύκλος του GNTM για μένα. Δεν ξέρω αν θα έχουμε καλεσμένους στην εκπομπή, ώστε να σου πω αν καλούσα την Βίκυ Καγιά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα