J2US: Πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του SNIK- Ο Παντελίδης, η Ηλιάνα και τα σχόλια στο twitter

J2US: Πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του SNIK- Ο Παντελίδης, η Ηλιάνα και τα σχόλια στο twitter
Ο SNIK ΣΤΟ J2US GLOMEX

Ο γνωστός ράπερ SNIK εμφανίστηκε στο J2US. Οι δηλώσεις του για τα "νούμερο 1", η εκκεντρική εμφάνιση με τα χρυσά και οι αναφορές του σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Παντελή Παντελίδη.

Στο μουσικοχορευτικό show του Open “J2US” βρέθηκε καλεσμένος ο διάσημος ράπερ SNIK το βράδυ του Σαββάτου (20/06), προκαλώντας πλήθος σχολίων, καθώς αυτή ήταν η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

Καθώς ο SNIK δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις και δεν εμφανίζεται σε τηλεοπτικά πλατό, η εν λόγω εμφάνιση ήταν λογικό να κινήσει το ενδιαφέρον του κοινού και να δημιουργήσει “αναστάτωση” στο twitter.

Ο ράπερ τραγούδησε στη σκηνή του “J2US” μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του και έπειτα προέβη σε δηλώσεις, ενώ σχετικά με το γιατί δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση, απάντησε: Παίρνω πολλά μηνύματα για να πάω σε πολλές εκπομπές. Αν πήγαινα παντού δε θα ήμουν ο Snik the Hustla αλλά ο Snik the γλάστρα. Κάποια στιγμή θα δώσω συνέντευξη όταν θα έχω να πω κάποια πράγματα. Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους…”

Όσο για τα charts, ο SNIK είπε πως “ότι γράφει γίνεται νούμερο 1” και πως οι στίχοι των τραγουδιών του είναι όλοι δικοί του.

Οι αναφορές σε Παντελίδη και Ηλιάνα

Ο SNIK αναφέρθηκε, μάλιστα, στον Παντελή Παντελίδη, λέγοντας πως είναι φαν του, ενώ έκανε αναφορά στην κοπέλα του, το γνωστό μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δηλώνοντας: “Η Ηλιάνα είναι το νούμερο ένα για μένα σε αυτό που κάνει επειδή είναι το κορίτσι μου κιόλας και ξέρω τι κάνει”.

Επίσης, αναφέρθηκε στο σχόλιο που είχε κάνει στο Instagram και είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγο καιρό, “έχω καλά τρώω καλά και έχω μου@@@@ γκόμενα”, δίνοντας εξηγήσεις. Όπως είπε: “Αυτό το βίντεο είχε γίνει πριν 1,5 χρόνο. Δεν ήμουν με την Ηλιάνα. Περσινά ξινά σταφύλια… Αν θέλετε μπορώ να κάνω part 2 τώρα που είμαι πιο fit και να πω ότι έχω πιο ωραία κοπέλα τώρα”.

Τα σχόλια στο twitter

Το twitter σχολίασε έντονα την εκκεντρική εμφάνισή του με τα χρυσά, για τα οποία είπε πως είναι όλα αληθινά, τις δηλώσεις του για τα charts, αλλά και την ερμηνευτική του παρουσία στη σκηνή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα