Kylie Jenner: “Πόλεμος” στο Instagram για τα δάχτυλα των ποδιών της

Kylie Jenner: “Πόλεμος” στο Instagram για τα δάχτυλα των ποδιών της
Kylie Jenner Charles Sykes/Invision/AP

H Kylie ανήρτησε φωτογραφίες που ποζάρει με μπικίνι από τις διακοπές της στις Μπαχάμες, ωστόσο οι χρήστες του Instagram, πρόσεξαν μια λεπτομέρεια που την εκνεύρισε.

Η μικρότερη από τις αδελφές της οικογένειας Kardashian, κάνει διακοπές στις Μπαχάμες, έχοντας μαζί της την κόρη της Stormi και την αδελφή της και Kendall Jenner.

Και ενώ τα δημοφιλή μοντέλα και Instagrammers απολάμβαναν τις πολυτελείς διακοπές τους, πολλά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες τους κατάφεραν να τις αναστατώσουν.

Χρήστες των social media αντέδρασαν όταν το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία που ποζάρει με την αδερφή της -επίσης μοντέλο- Kendall, σχετικά με τη διαφορά στο μήκος των δαχτύλων του δεξιού ποδιού της Kylie.

«Κανείς δεν είχε προσέξει μέχρι τώρα το δάχτυλο του ποδιού της Kylie;» έγραψε ένας χρήστης.

Με έναν άλλον να προσθέτει: «Στάσου, το δάχτυλο στην τελευταία φωτογραφία δεν είναι ωραίο!»

Αλλά και έναν ακόμη να σχολιάζει: «Δεν είχα προσέξει ποτέ ότι το μεσαίο δάχτυλο στο πόδι της Kylie ήταν τόσο κοντό».


Ένα από τα σχόλια για το δάκτυλό της



Εκνευρισμένη από τα κακεντρεχή σχόλια η Kylie, μοιράστηκε μια φωτογραφία των ποδιών της με ένα emoji δυσαρέσκειας και έγραψε:

«Μου τη λένε όλοι για τα πόδια μου. Ωστόσο, έχω πολύ χαριτωμένα πόδια. Στο γυμνάσιο έσπασα το μεσαίο δάχτυλο του ποδιού μου και δεν υπάρχει κάτι που να μπορείς να κάνεις για ένα σπασμένο δάχτυλο, από το να το αφήσεις να θεραπευτεί όπως θέλει αυτό».


Η ανάρτηση στο Instagram του μοντέλου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα