Σβήνει το πάθος

How To Make Love To My Wife
How To Make Love To My Wife HOW TO MAKE LOVE TO MY WIFE

Κατά τέσσερα χρόνια μειώθηκε ο χρόνος φθοράς μιας σχέσης στη σύγχρονη εποχή, σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα. ΟΙ παράγοντες και οι καθημερινές συνήθειες που σκοτώνουν τον έρωτα

Τα επτά χρόνια φαγούρας έγιναν τρία καθώς στα τρία χρόνια τα ζευγάρια αρχίζουν να θεωρούν ο ένας τον άλλον δεδομένο, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Τα κιλά που παίρνει κάποιος που βρίσκεται σε σταθερή σχέση, οι τσιγγουνιές, τα κομμένα νύχια στο πάτωμα του μπάνιου και το ροχαλητό, είναι μερικά από τα στοιχεία που σκοτώνουν το πάθος κι έχουν οδηγήσει στην γρηγορότερη φθορά των σχέσεων τον 21ο αιώνα, αποφαίνεται η έρευνα, η οποία διεξήχθη για λογαριασμό της εταιρίας Warner Brothers με αφορμή την προώθηση της κωμωδίας "Hall Pass" στους βρετανικούς κινηματογράφους.

Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 βρετανοί ενήλικες που βρίσκονται σε σταθερή σχέση. Από την έρευνα προέκυψε ότι σημείο καμπής σε μία σχέση είναι οι 36 μήνες.

"Οι περισσότερες ώρες στο γραφείο σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα πραγματικά ταλανίζουν τις σύγχρονες σχέσεις και παρατηρούμε μία αυξανόμενη τάση για διακοπές και σαββατοκύριακα χωριστά ζευγαριών που είναι πολλά χρόνια μαζί ή παντρεμένα με στόχο την αναβίωση της σπίθας", είπε η δημοσκόπος Τζούντι Τζέιμς, επικεφαλής της έρευνας.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το 67% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι μικρές ενοχλήσεις- φαινομενικά αδιάφορες και συχνά χαριτωμένες τον πρώτο καιρό μίας σχέσης- συχνά γίνονται αφόρητες γύρω στους 36 μήνες σχέσης.

Οι πρώτες δέκα καθημερινές συνήθειες που σκοτώνουν το πάθος, σύμφωνα με την έρευνα είναι: 1. επιπλέον βάρος/ έλλειψη σωματικής άσκησης (13%) 2. Τσιγγουνιά (11%) 3. Υπερβολικές ώρες εργασίας (10%) 4. Θέματα προσωπικής υγιεινής (9%) 5. Πεθερικά και μέλη της οικογένειας του συντρόφου (9%) 6. Απουσία ρομαντισμού (σεξ, δώρα κλπ) 8% 7. Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ (7%) 8. Ροχαλητό και περίεργες ώρες ύπνου (6%) 9. Μη τήρηση της μόδας-χρήση των ίδιων εσωρούχων/ρούχων (4%) 10. Συνήθειες στο μπάνιο (π.χ. πεταμένα κομμένα νύχια στο πάτωμα) 4%.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σεξ και Σχέσεις
SHARE: