Μαρία Μιχαλοπούλου για GNTM: “Στενοχωρήθηκα πολύ για όσα είπε η Κέισι”

Μαρία Μιχαλοπούλου για GNTM: “Στενοχωρήθηκα πολύ για όσα είπε η Κέισι”
Μαρία Μιχαλοπούλου Glomex

Για την εμπειρία που απέκτησε στο δημοφιλές ριάλιτι μόδας μίλησε η Μαρία Μιχαλοπούλου, μία από τις τέσσερις φιναλίστ του παιχνιδιού, όταν φιλοξενήθηκε στο πλατό της "φωλιάς των Κου Κου".

Στη φωλιά των Κου Κου βρέθηκε η πρώην παίκτρια του GNTM, Μαρία Μιχαλοπούλου, γνωστή και ως “Μαρία η αγρότισσα”, η οποία μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας, αλλά και για τη σχέση που διατηρεί σήμερα με τις παίκτριες.

Ξεκινώντας, μίλησε για τη σκηνή όπου οι τρεις φιναλίστ της είπαν ότι δεν θα έπρεπε να είναι στον τελικό. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Όταν είδα το βίντεο με τα σχόλια από την προηγούμενη μέρα, έπαθα το πρώτο μου σοκ. Είχε πει η Κέισι κάποια πολύ σκληρά λόγια, ότι δεν θα δουλέψω σαν μοντέλο ούτε στην Ελλάδα. Από αυτή τη συζήτηση το μόνο που θυμάμαι είναι μια πολύ μεγάλη απογοήτευση. Είχα στείλει μήνυμα στην Κέισι και μου είπε “Δεν έχω δικαιολογία. Το είπα, δεν μπορώ να σου πω κάτι”. Εκτιμώ πραγματικά ότι είναι ντόμπρα. Ήταν άκομψο και με πλήγωσε ιδιαίτερα. Δεν συνηθίζω να κλαίω”.

Ερωτηθείσα για τις αντιπάθειες που απέκτησε μέσα στο GNTM, το μοντέλο ανέφερε χαρακτηριστικά: “Στην αρχή με πείραζε πάρα πολύ, νόμιζα ότι είμαι από πάνω έως κάτω λάθος, ότι δεν ήξερα να συμπεριφέρομαι… Μετά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να αλλάξω όλον μου τον εαυτό απλά και μόνο επειδή βολεύει κάποιους. Δεν μπορώ. Είμαι πολύ αυθόρμητη και αυτό μου βγαίνει σε κακό πολλές φορές.

Για την Κάτια Ταραμπάνκο, η Μαρία Μιχαλοπούλου δήλωσε τα εξής: “Το καλό είναι ότι στο Μιλάνο ήταν πολύωρα τα γυρίσματα, οπότε πηγαίναμε στο δωμάτιο μόνο για ύπνο. Δεν έχει το τηλέφωνό μου, ούτε εγώ το δικό της”.

Για την αποχώρησή της από το παιχνίδι δήλωσε: “Στη φωτογράφιση έδωσα το 1000% του εαυτού μου και δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Την ώρα που είπαν ότι φεύγω ξενέρωσα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα