Η γλώσσα των Αγγέλων

Η γλώσσα των Αγγέλων

Μελωδίες άλλοτε γήινες, άλλοτε αέρινες και αγγελικές, μεταμορφώνονται σε τραγούδια που αγαπήσαμε από το τότε στο τώρα. Η Μαριάννη Τόλη και οι "Φίλοι" στις 9 Απριλίου 2011 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε μία κορυφαία μουσική συνάντηση

Τραγούδια που μας αγγίξανε καρδιακά, ανεξάρτητα από χώρες και σύνορα, ανεξάρτητα από στενά περιθώρια ύφους και στυλ.  Η Μουσική δεν έχει πατρίδα. Γεννιέται από την καρδιά και κατευθύνεται στην καρδιά.  Ενδιάμεσα η σιωπή. Εκεί που κάθε συνθέτης αποτυπώνει τις νότες του.  Τους αγγέλους του πενταγράμμου. 

Η Μαριάννα Τόλη στα πολύχρονα ταξίδια της στη μουσική εκφράζει την βαθιά της αγάπη για τα τραγούδια  και τους συνθέτες που άφησαν εποχή και που είχαν τη δύναμη να χαράξουν πορείες, να διαμορφώσουν προσωπικότητες, να οδηγήσουν τα νιάτα σε καινούργιες ιδέες και να μείνουν στην ιστορία.  

Προσκεκλημένοι φίλοι: Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ, ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΓΟΥΙΛΛΙΑΜΣ και η ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ θα ξαναβρεθούν  με την ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΛΗ, σκηνικά για  πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια, για να τιμήσουν την ιστορική συνεργασία τους με τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟ και το ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΛΦΕΖ.

Την συναυλία θα πλαισιώνουν οι ηθοποιοί, τραγουδιστές και χορευτές: ΑΝΤΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ, ΑΝΝΑ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ.

Συμμετέχουν: ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΟΥΜΕΝΗ και ο τενόρος  ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ευγενική συμμετοχή: Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΖΗΡΙΔΗ

Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ

Επιλογή τραγουδιών: ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΛΗ 

Ενορχηστρώσεις-Πιάνο-Ακκορντεόν: ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΟΣ

Βιολί: ΝΕΦΕΛΗ ΜΑΡΚΑΚΗ

Φλάουτο-Τραγούδι: ΣΤΕΛΛΑ ΣΜΥΡΝΑΚΗ

Keyboards-Κιθάρα: ΔΑΥΙΔ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΣ

Μπάσο: ΘΑΝΑΣΗΣ  ΣΟΦΡΑΣ

Κρουστά- Κιθάρα-Τραγουδι: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΡΟΣ

Ενδυματολογική  επιμέλεια: ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΡΜΠΕΛΑ

Φώτα: SOCOLE TOMTSINI

Προβολές: ΦΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ηχολήπτης: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

Φωτογραφίες: Γιάννης Οικονομόπουλος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

07 / 04 /2011

ΜΕΓΑΡΟ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

20:30  - ΑΙΘΟΥΣΑ Δ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  

Τιμές εισιτηρίων: € 25,00 (Φοιτητικά) - 35,00 - 45,00

Έναρξη  προπώλησης: Παρασκευή 18 Μαρτίου

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Στα ταμεία του Μεγάρου - στο εκδοτήριο Ομήρου 8 στο Σύνταγμα: Δευτέρα με Παρασκευή, 10 το πρωί με 4 το απόγευμα - τηλεφωνικά, με χρήση πιστωτικής κάρτας, στο 210-7282333 - ηλεκτρονικά στο www.megaron.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μουσική
SHARE:

24Media Network