MasterChef: Έξαλλοι Γιώργος και Κατερίνα – Μεγάλος καβγάς on camera

MasterChef: Έξαλλοι Γιώργος και Κατερίνα – Μεγάλος καβγάς on camera
Καβγάς με την Κατερίνα στο MasterChef Youtube / @MasterChef Greece

Μεγάλος καβγάς στο MasterChef 4 της Δευτέρας ανάμεσα στον Γιώργο και την Κατερίνα. Για ποιο λόγο δημιουργήθηκε ένταση. Ποια ομάδα κέρδισε την δοκιμασία.

Γεμάτο εντάσεις ήταν το επεισόδιο της Δευτέρας του MasterChef στο Star, με την ανακοίνωση των βαθμολογιών στο συμβούλιο των ομάδων. Μετά την ομαδική δοκιμασία της προηγούμενης βδομάδας, που οι παίκτες μαγείρεψαν για τους πρόσφυγες στην Τεχνόπολη, οι κόκκινοι και οι μπλε βρέθηκαν αντιμέτωποι με την απόδοσή τους, αλλά και με τους συμπαίκτες τους.

Στο συμβούλιο των κριτών, αρχικά, μια ερώτηση ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει μια ρήξη ανάμεσα στον Σταύρο και τον Γιώργο, που συνεργάστηκαν στη μπλε ομάδα, σχετικά με τα γλυκά που έφτιαξε ο πρώτος.

Έπειτα, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και με την ανάδειξη της μπλε ομάδας ως νικήτριας της δοκιμασίας, δημιουργήθηκε ένας μεγάλος καβγάς μεταξύ της Κατερίνας και του Γιώργου, παρόλο που η ομάδα τους κέρδισε! Στο μεταξύ, οι παίκτες της χαμένης ομάδας έμειναν να τους κοιτάζουν απορημένοι.

Όταν ανακοινώθηκε η νίκη και ξεκίνησαν τα “συγχαρητήρια”, ο Γιώργος είπε στην Κατερίνα πως “της τα έλεγε ότι δεν θα χάσουν”, καθώς η ομάδα του είναι “άχαστη”, κάτι που την εξόργισε. Η παίκτρια του απάντησε πως “δεν τα γουστάρει αυτά”, ενώ ο Γιώργος συνέχισε λέγοντάς on camera “την βγάζω και βόλτα και θα μου πει κιόλας”.

Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν κατηγορίες στις προσωπικές τους συνεντεύξεις στην κάμερα, με τον Γιώργο να υποστηρίζει: “Απλά με τσαντίζει η στάση της Κατερίνας για το λόγο ότι κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας μιλάμε και την καθησυχάζω. Ξαφνικά μόλις τις μιλάω μπροστά στις κάμερες, αντιδρά. Τι δεν σ’ αρέσει μπροστά στις κάμερες”.

Παράλληλα, η Κατερίνα δήλωσε: “Αυτά δεν γουστάρω εγώ! Το καρναβάλι συνεχίζεται και η πρώτη κίνηση που κάνει, γιατί είναι κομπλεξικός, είναι ότι στα ‘χα πει εγώ. Είναι τόσο φτωχός στο μυαλό, που μέχρι εκεί φτάνει το επίπεδο του! Παρά πέρα δεν πηγαίνει”, ενώ προηγουμένως τον είχε αποκαλέσει “κομπλεξικό” μπροστά στις κάμερες.

Το θέμα συνεχίστηκε και αργότερα, όταν η Κατερίνα αρνήθηκε να λάβει το έπαθλό της. “Ηχηρή” ήταν η απουσία της από την έξοδο της ομάδας με τον Γιάννη Αποστολάκη, με την ίδια να προτιμά να μην ακολουθήσει και να μένει στο άδειο σπίτι του MasterChef και να δηλώνει, μάλιστα, πως “κάνει πρόβα τζενεράλε για τον τελικό”. 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα