MasterChef: Η νίκη και η σκληρή εκδίκηση – Στον “αέρα” η κάρτα ασυλίας

MasterChef: Η νίκη και η σκληρή εκδίκηση – Στον “αέρα” η κάρτα ασυλίας

Οι παίκτες του MasterChef 4 έβαλαν τα δυνατά τους στο Mystery Box. Ποιος κατάφερε να κερδίσει. Η κάρτα ασυλίας ξανά διαθέσιμη για τους 11 διαγωνιζόμενους.

Οι παίκτες του MasterChef 4 επέστρεψαν στις κουζίνες το βράδυ της Δευτέρας και εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με την ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, πως η περίφημη κάρτα ασυλίας είναι και πάλι διαθέσιμη!

Υπενθυμίζεται, ότι τελευταία χρήση της κάρτας είχε γίνει από τη Μαρία που την είχε στην κατοχή της, η οποία είχε σώσει την Ντέμη, όταν εκείνη ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της στην ψηφοφορία ομαδικής ασυλίας.

Οι 11 διαγωνιζόμενοι προχώρησαν σε Mystery Box. Μάρλεν, Δημήτρης, Μαρία και Σταυρής είχαν τα καλύτερα πιάτα, ωστόσο αυτό που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές ήταν αυτό της Μάρλεν.


Η Μάρλεν αφιέρωσε το πιάτο της στον κριτή Πάνο Ιωαννίδη και είχε κάποια πλεονεκτήματα λόγω του ότι κέρδισε, τα οποία χρησιμοποίησε κατά των συμπαικτών της που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα.

Έτσι, η διαγωνιζόμενη πήρε εκδίκηση από αρκετά άτομα και, συγκεκριμένα, από τη Μαρία, στην οποία έδωσε τα πιο δύσκολα υλικά, με τις δυο τους να έρχονται σε ρήξη μπροστά στους κριτές.

Απόψε, Τρίτη, στις 21:00, οι παίκτες θα διεκδικήσουν την κάρτα ασυλίας. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, την κάρτα θα κερδίσει άτομο που δεν την ξαναπήρε, δηλαδή σίγουρα δεν είναι η Μαρία ή η Κατερίνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα