MasterChef: Η βαθμολογία και το ξέσπασμα της Ντέμης – “Είναι νυφίτσα”

MasterChef: Η βαθμολογία και το ξέσπασμα της Ντέμης – “Είναι νυφίτσα”
Η Ντέμη στο MasterChef 4 Youtube / @Masterchef Greece

Οι μπλε και οι κόκκινοι έμαθαν τις βαθμολογίες της ομαδικής δοκιμασίας. Ποιος πήρε την ασυλία από τους ηττημένους. Με ποιον τα έβαλε η Ντέμη.

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες της ομαδικής δοκιμασίας την Τρίτη (12/05) στο MasterChef 4, με τους μισούς παίκτες να χαίρονται για την νίκη τους και τους υπόλοιπους να απογοητεύονται για το αποτέλεσμα. 

Όπως ανακοίνωσαν οι κριτές, οι μπλε με αρχηγό τον Γιώργο συγκέντρωσαν 181 βαθμούς, ενώ οι κόκκινοι με αρχηγό τη Ντέμη συγκέντρωσαν 162 βαθμούς, με την πρώτη ομάδα να κερδίζει τη δοκιμασία.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, μάλιστα, ο Γιώργος ρωτήθηκε για τους λόγους που επέλεξε τη Ντέμη ως αντίπαλο αρχηγό και απάντησε πως το έκανε επειδή δεν είχε υπάρξει ξανά σε αυτή τη θέση.

Στην κάμερα επέμεινε στη θέση του, λέγοντας πως ήταν η μόνη που δεν είχε γίνει ποτέ αρχηγός, ενώ πρόσθεσε πως θέλει να κατέβει ο ίδιος κάτω στην κουζίνα, να μαγειρέψει μαζί της και να τη διώξει.

Και ενώ οι μπλε βγήκαν βόλτα με τον Γιάννη Αποστολάκη στο Allou Fan Park και στο εστιατόριο “Scorpina” στο Ψυχικό, η χαμένη ομάδα της Ντέμη προχώρησε σε δοκιμασία ασυλίας. 

Οι ηττημένοι παίκτες “πάλεψαν” με τα οστρακοειδή για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο σπίτι του MasterChef 4, με τον Δημήτρη να είναι αυτός που κέρδισε και που δεν θα ψηφιστεί.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η Ντέμη ξέσπασε γκαι εξέφρασε το άγχος της για όλα όσα θα ακολουθήσουν, κάνοντας, μάλιστα, επίθεση στον Γιώργο και αποκαλώντας τον “νυφίτσα”:

“Αύριο είναι μια καινούργια μέρα και η διάθεση έχει ως εξής… Από τη μία σκέφτομαι το στρατηγικό κομμάτι, τι ψηφίζω, τι δεν ψηφίζω, υπάρχει μία κάρτα που θα σώσει οπωσδήποτε κάποιον για να κατέβει η Μαρία. Είμαι σίγουρη για αυτό! Μιλάμε για τη νυφίτσα, δεν έχει όνομα το παιδί. Είναι η νυφίτσα! Και τελεία! Δεν θα πω ποιος είναι, είναι η νυφίτσα! Ο αρχηγός της μπλε ομάδας οπότε η νυφίτσα θεωρώ ότι θα χρησιμοποιήσει την κάρτα για να σώσει τον οποιοδήποτε που θα μπορέσει να φέρει εμένα και τη Μαρία σε διαδικασία αποχώρησης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα