MasterChef: Παίκτης αποκάλυψε ότι τον ντύνει ο Λάκης Γαβαλάς

MasterChef: Παίκτης αποκάλυψε ότι τον ντύνει ο Λάκης Γαβαλάς
Διονύσης από MasterChef 4 Youtube

Ο Διονύσης από το MasterChef 4 δήλωσε πως είναι φίλος με τον Λάκη Γαβαλά και πως τον βοηθά στις στιλιστικές του επιλογές. Η αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Μια αποκάλυψη για το ντύσιμο και τις στιλιστικές του επιλογές έκανε ο παίκτης του MasterChef 4 Διονύσης στο masterclass που προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρατήρησε τα διαφορετικά και ιδιαίτερα ρούχα του παίκτη και ο Διονύσης του αποκάλυψε πως είναι χρόνια φίλος με τον Λάκη Γαβαλά.

Εξήγησε πως ο γνωστός σχεδιαστής μόδας τον ντύνει συχνά και πως τον βοηθά στις στιλιστικές του επιλογές, ενώ δήλωσε πως υπήρξε μοντέλο του για λίγες μέρες.

Όπως είπε:

“Ο Λάκης Γαβαλάς είναι φίλος χρόνια, πάντα με ντύνει, του έχω φτιάξει και το σπίτι του, του έχω ζωγραφίσει τα σπίτια του, έχω κάνει πολλές τοιχογραφίες με το πρόσωπό του, οπότε είναι μία συναλλαγή πάντα ρούχων και τέχνης. Ήμουν παλιά μοντέλο του όταν άρχισε και πάντα με ντύνει.

Είχα πάει σε μια παρουσίαση του Λάκη, γιατί ήμασταν φίλοι και πήγα μαζί, και ο φωτογράφος, ένας Βραζιλιάνος, λέει “αυτόν θέλω”, δεν θέλω το μοντέλο. Τότε εγώ είχα τατουάζ και δεν υπήρχαν πολλά μοντέλα με τατουάζ στην Ελλάδα. Έτσι έγινα το μοντέλο τους για μερικές μέρες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα