MasterChef 4: Πέρασε με συνταγή του αδικοχαμένου γιου του – “Μαγείρευα με τέσσερα χέρια”

MasterChef 4: Πέρασε με συνταγή του αδικοχαμένου γιου του – “Μαγείρευα με τέσσερα χέρια”

Συγκίνηση στην πρώτη audition του MasterChef 4 - Ο Διονύσης πέρασε τις μνήμες του στο πιάτο που παρουσίασε και κέρδισε όλα τα "ναι" από τους κριτές - Η δύναμη ψυχής του.

Ο Διονύσης που ζούσε για χρόνια στην Αργεντινή αποφάσισε να φτιάξει στην πρώτη audition του MasterChef 4, την αγαπημένη συνταγή του γιου του που έφυγε από τη ζωή στα 24 του χρόνια σε τροχαίο στη Μύκονο. Αυτό δεν ήταν άλλο από ένα πιάτο λαζάνια στιλ Garfield.

«Είναι η αγαπημένη συνταγή του γιου μου. Την ετοίμαζα όταν ήταν μικρός και του άρεσε πολύ. Τον έχασα όταν ήταν είκοσι χρονών σε τροχαίο. Έχασε τη ζωή του σε ένα ατύχημα με τη μηχανή του στη Μύκονο. όπως πολλά παιδιά που δεν φοράνε κράνος», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης.

Όπως ήταν λογικό η ιστορία συγκίνησε τους κριτές που εντυπωσιάστηκαν και με το πιάτο του διαγωνιζόμενου.

«Είναι ό,τι πιο νόστιμο έχω φάει σήμερα» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς που τον ευχαρίστησε για αυτήν την εμπειρία, λέγοντας του ένα μεγάλο «ναι». Το ίδιο ευχαριστημένος ήταν κι ο Πάνος Ιωαννίδης που το πιάτο του τον «ταξίδεψε» στην αγαπημένη του Ιταλία, δίνοντας του το δεύτερο «ναι». Τα συγχαρητήριά του έδωσε κι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσορίζοντας τον 54χρονο άντρα στο παιχνίδι.

Πανευτυχής που πήρε τη λευκή ποδιά, ο Διονύσης είπε με δάκρυα στα μάτια: «Ήταν τέσσερα τα χέρια που μαγείρευαν!».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα