MasterChef – Reunion: Όλοι οι παλιοί παίκτες ξανά μαζί στην αποψινή δοκιμασία

MasterChef – Reunion: Όλοι οι παλιοί παίκτες ξανά μαζί στην αποψινή δοκιμασία
MasterChef Glomex

Όλοι οι παίκτες των προηγούμενων τριών MasterChef θα εμφανιστούν στην οθόνη μας το βράδυ της Τρίτης. Οι φετινοί διαγωνιζόμενοι θα μαγειρέψουν για αυτούς.

Μία ομαδική δοκιμασία περιμένει τους παίκτες του MasterChef το βράδυ της Τρίτης, αλλά και μια μεγάλη έκπληξη! Μετά την αποχώρηση του Ιωάννη, οι διαγωνιζόμενοι μαζεύουν τις δυνάμεις τους και πηγαίνουν έξω από το στούντιο, όπου θα έρθουν αντιμετώποι με γνώριμα πρόσωπα.  

Οι παίκτες και των τριών προηγούμενων MasterChef επιστρέφουν στο ριάλιτι μαγειρικής του Star θα είναι οι καλεσμένοι της συγκεκριμένης δοκιμασίας των φετινών επίδοξων σεφ. Οι επισκέπτες από τα “παλιά” καλούνται να δοκιμάσουν την προσπάθεια των κόκκινων και των μπλε και να ψηφίσουν λαμβάνοντας υπόψιν τους το τελικό αποτέλεσμα από διαφορετικές πτυχές: νοστιμιά, δημιουργικότητα, εμφάνιση αλλά και ταχύτητα εξυπηρέτησης.

Μια μεγάλη όμως ανατροπή στα σχέδια της ομαδικής και το έξτρα πλεονέκτημα, για το οποίο μιλάνε οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, από την αρχή του Τεστ Δημιουργικότητας, θα φέρει τον Σταύρο σε κυρίαρχη θέση να φτιάχνει όλο το παιχνίδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Έχοντας ο ίδιος Ασυλία, ως πρωταρχικό πλεονέκτημα μετά την επιτυχημένη προσπάθειά του, οι  οριστικές επιλογές θα φέρουν ανάμεικτα συναισθήματα στις τελικές ομάδες.

Οι γευστικές δημιουργίες, που ζητούνται από τις δύο ομάδες, είναι στα πλαίσια του γνωστού σε όλους «βρώμικου», street food με elevated sandwich, τυλιχτού και άλλων παρόμοιων ειδών. Το ζητούμενο ακούγεται εύκολο αλλά κατά τη διάρκεια του 30λεπτου, για πρώτη φορά στο MasterChef 4,  συμβουλίου για τη διαμόρφωση του μενού, τα μέλη και των δύο ομάδων διαπιστώνουν το ακριβώς αντίθετο.   

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα